Swinging summer

Krokhol Swingers, 24. juni 2017

En nydelig sommerdag av beste norske merke var rammen om Krokhol Swingers, par-turneringen som ble arrangert i stedet for Nordea Pairs, som ikke er mer.

Det var 8 par som stilte til start (det ene paret bestod av tre spillere) – og resultatene ble småpene.

God stemning på terassen

Resultater

Det var tre lag som fikk premier.Tredjeplassen gikk til Ronny Waagenæs og Ann Lisbet Brathaug, som akkumulerte 41 poeng. Fra resultatlisten kan det se ut som det var Ann Lisbet som dro mesteparten av lasset, men de utfylte hverandre fint.

Så var det laget som hadde tre spillere: Odd Hole, Marit Bjørnstad og Steinar Nordskog. De tok andreplassen med 43 poeng. Her var det ganske jevn fordeling av innsatsen, selv om det er bare Odd og Steinar som står oppført i Golfbox.

Forresten, hvis noen finner en pitching wedge ute på banen, så er den Odds.Det ble en overlegen seier for Knut Olav Sørset og Stine Torgersen. De skarpøyde vil se at det ikke er Knut Olav på bildet, men fader Egil. Sønnen hadde nemlig dratt hjem for gå på fest, så faren måtte steppe inn. Det er imidlertid et bilde av Knut Olav i terassegalleriet ovenfor.

Knut Olav besørget 45 av de 52 poengene alene (som hadde vært nok til seier), med blant annet 5 par som hver var verdt 4 poeng, og så fylte Stine inn hullene der det gikk litt skeis. Hun gikk forresten andrerunden på tre over par. Ikke akkurat shabby det heller.

Innhold
Klubben