Telaris Open vel overstått

Vått på bakken, men fint spillevær uten regn.

Værmeldingen var ikke helt trygg, og de til dels store mengdene med nedbør som hadde falt i nattens løp, satte så absolutt sitt preg på banen, men spillbar var den (med ballplassering) og det ble levert mange gode resultater.

Vår sponsor, Telaris (les mer her), bød ikke bare på golf, men mat og drikke etter runden: tapas med øl og vin til. Det var også en ekstra konkurranse som involverte bruk av QR-kodene på tee-markørene. Deltakerne ble oppmuntret til å skanne koden og legge inn et bilde for mulig premiering. Vinnerbildet står øverst på siden.Et rikholdig premiebord ventet på startende.Det var 28 påmeldte og oppmøtet var det ingenting å si på. Formatet var eclectic, det var shotgun-start og ballplassering. De tre beste fikk premier.

Tredjepremien

gikk til Frode Uberg, som var besøk helt fra Preikestolen GK i Rogaland. Han satte sammen en 42-runde, og med 20,7 i hcp ga det hele 23 poeng.

Andrepremien

gikk til Odd Hole, Han brukte også 42 slag, men fikk flere poeng, nærmere bestemt 24.

Førstepremien

gikk til Petter Solli, som har klubbhandicap 48, og med det sanket hele 26 poeng.

Hyggelig ekstrapremie

I tillegg til pokal, baller og diverse reklamegaver, fikk Petter også en sjekk på 1500 kroner. Han får imidlertid ikke beholde pengene selv, han må gi sjekken til Pink Cup.Pink Cup-general Ragnhild Lied Johansen syntes selvfølgelig at dette var storartet, og minnet på om at Pink Cup spilles i morgen – og at etteranmelding definitivt er mulig.Ellers merker vi oss at det går fremover med terassen, paviliongen, lysthuset … her med midlertidig tak i dagens anledning.Da gjenstår det bare å takke dagens vertskap, Steinar Nordskog og bedre halvdel (beklager, men vi fikk ikke navnet) for et alle tiders arrangement. Vi merker oss at det står Telaris Open 2017 på pokalen. Det må bety at vi også kan ønske velkommen til Telaris Open i 2018.

Innhold
Klubben