Travel åpningsuke

Vi vet ikke om det er rekord, men …

… denne uken har det vært mange på Krokhol for å spille golf. Og i tillegg har det vært tilløp til kø foran første utkast på diskgolfbanen, og mange som velger å bruke Krokhol som utgangspunkt for tur. Stengte fotballbaner har også resultert i uvanlig mange fotballgolfere. Parkeringsplassen har vært full nesten hver dag hele uken, nesten hele dagen.I følge Golfbox har det siden mandag vært 690 bestillinger. Spillerne fordeler seg omtrent jevnt mellom medlemmer og gjester.

Vi vet altså ikke om det er rekord, men vi kan ikke huske at det har vært så mange på banen i løpet av uke i april før. Fint vær og bane i god stand har nok sitt å si, i tillegg til hytteforbud og diverse andre restriksjoner. Tallet for hele april i fjor var 136, men da åpnet altså banen en uke senere, og det var for øvrig ingen spesielle omstendigheter.

Føremelding

Greenene ser ikke ut til å ha tatt skade av den store trafikken – det var nye hullplasseringer i går, men det virket ikke som de var blitt klippet i dag. De blir imidlertid bedre og bedre hver for dag som går. Imidlertid …

… husk å reparere nedslagsmerker og legge tilbake divots

Ute på banen er det nå nesten ikke noen våte flekker igjen og du får rull på fairway når du slår med overskru.

Det er meldt regn på mandag, og litt på tirsdag, men det har banen bare godt av.Ikke bare golf som er herlig – det bugner av hvitveis langs bekken.

Innhold
Klubben