Treff-turneringer

10. oktober 2021 – Det blir fremdeles turneringsaktivitet fremover.

Den offisielle turneringssesongen er altså nå over, og golfsesongen går mot slutten. Vi håper imidlertid at vi kan spille golf på Krokhol minst en måned til. Basert på når banen er blitt stengt de siste årene, er dette en realistisk forventning.

Hver mandag fremover blir det derfor Mandagstreff (og Seniortreff på tirsdager – det fungerer på omtrent samme måte). Turneringene har fått dette navnet fordi det har et litt mer uformelt format.

Det er ikke nødvendig å melde seg på, men det er en fordel å gjøre det, slik at de andre kan se hvem som kommer, og vente hvis noen er sent ute.

Det blir ikke satt opp noen startliste, de fremmøtte velger selv hvem de skal spille sammen med.Det er ingen startavgift, og heller ingen premier. Det blir ikke skrevet ut scorekort. I stedet, tar man et scorekort fra stativet I gangen og fyller det ut. Det er viktig å skrive på gjeldende handicap og utslagssted.

Etter runden gis enten scorekortet til en frivillig som har administrator-tilgang til Golfbox, som da legger inn scorene når han/hun kommer hjem, eller de legges I postkassen for henting av samme person. Er du vant til å føre scorekort på mobilen, må du også gjøre det analogt. Det er ønskelig at det leveres kun ETT scorekort for gruppen som spiller sammen.

Hvis du ikke ønsker at runden skal være handicaptellende, må du skrive det på scorekortet.Når scoren er registrert, blir resultatene kunngjort på Golfbox, og kanskje kommer det en kort omtale på krokhol.no.

Det hele begynner førstkommende mandag kl. 16 (vel og merke hvis banen er åpnet igjen etter flommen). Starttiden kommer til å bli satt tidligere og tidligere etterhvert som det blir tidligere og tidligere mørkt.

Innhold
Klubben