Turneringsnytt 2017

Oversikt over den kommende turneringssesongen

Turneringskomiteen har hatt møte, og bestemt seg for hvordan sesongen 2017 skal se ut. Vi har fått følgende brev:Gode golfere.

Går det slik vi ønsker at det skal gå, så har vi vår første turnering om en drøy måned. Turneringsplanene er lagt og for å nevne noen endringer;

Mandagscup-klassene: A: t.o.m. 16.4, B: t.o.m. 22,9 og C: t.o.m. 54

Mandagsturneringene starter 08.05 og går hver mandag t.o.m. 03.07, deretter f.o.m. 31.07 t.o.m. 18.09.

Seniorcupen går kontinuerlig f.o.m. 09.05 t.o.m. 12.09, eventuelt lengre dersom været tillater.

Nordea Bank har avsluttet samarbeidet med NGF, så istedenfor Nordea pairs, blir det en parturnering 11.06 som kalles Krokhol Swingers.

Nytt av året er at turneringskomiteen arrangerer en sponsorturnering. Dette på grunn av at den også er åpen for medlemmene. Telaris Open 10.06 er en 18-hullsturnering, med egen premiering og show.Klubbmesterskapet er turneringen hvor den beste dame og herre golfer kåres. Dette er klassene A og B som spilles med 0 i hcp. Alle kan delta. Ære og berømmelse tilfaller de som spiller i kassen C og D

Klubbmesterskapet går av stabelen 19 og 20/8.

Vi prøver igjen på en Masters-turnering, og håper på en bedre deltagelse enn tidligere år. Så, alle kvalifiserte: still opp 10.09.

De faste turneringene går som følger :

01.05 – Vårsleppen

04.06 – Pink Cup

06.08 – Jernslaget

27.08 – Flaggturnering

23.09 – Dameturnering

24.09 – Elgjakta

Vi håper på en god turneringssesong, og så møtes vi titt og ofte på Krokhol.

Med ønske om en god golfsommer

Turneringskomiteen v/ Jens Kr. Tofteberg

Plusser og minuser

Turneringskomiteen har tenkt mange gode tanker.

Vi er glad for at de har justert klasseinndelingene i mandagscupen, som vel er det viktigste i forhold til fjoråret. Navnet på parturneringen kan kanskje by på en del munterhet, men det er viktig at Nordea Pairs-tradisjonen videreføres.

Sponsorturnering høres interessant ut. Telaris er selskapet til Steinar Nordskog, og dette skal vi snart skrive nærmere om.

Vi er litt skuffet over at det ikke gjøres et forsøk på klubbmesterskap for seniorer, men veldig fornøyd med at det igjen gjøres et forsøk med en Masters-turnering, nå som én-dagsturnering.Ellers går vi ut fra at det kan komme justeringer ettersom terminlisten blir lagt inn i Golfbox. Vi kan også bekrefte at klubbmesterskapet i matchplay vil bli organisert på samme måte som tidligere år, med start rundt 1. juni. De som ikke har vært med før og som lurer på hva dette er for noe, bør ta en kikk på Viasat Golf denne helgen, for der går en verdensturnering i matchplay i Austin, Texas (WGC Matchplay).

Vi gleder oss til sesongen allerede.

Ikke glem å stille klokka natt til søndag.

Innhold
Klubben