Usurt – mandagscup 6. mai

Noen leser yr.no som djevelen leser bibelen.

I forkant av dagens (og sesongens første) mandagscup var det 19 påmeldte. Til slutt stilte det 14 (A: 5, B: 6, C: 3) deltakere. Vi synes vel at vi har grunn til å være skuffet.

Selv om det var kaldt (3 grader), var det nesten ingen vind, og den bebudede nedbøren var helt fraværende. Det så heller ikke ut til at det hadde regnet mye tidligere på dagen. Banen var med ypperlig stand etter årstiden, og deltakerne (som alle hadde kledd seg etter forholdene – mange toppluer å skue) fikk seg en fin runde. Så nå kan alle godværsgolferne og værpessimistene bare gremme seg.Scorene var ikke all verden, men det var hverken banens eller værets skyld. Og, som det fleste kanskje har skjønt av hovedbildet, var kveldens vertskap Stine Torgersen og Knut Storm Hanssen.

Siden deltakelsen var såpass liten, ble det bare delt ut fire premier.Jan Tore Samuelsen fortsetter der han slapp i fjor. Det ble en klar seier i C-klassen.Elin Bjørnhaug, spilte forrykende i midten av runden, og kunne innkassere førsteplassen i B-klassen.Selv med en 8-er på 1-ern, spilte Yngve Andersen de andre hullene bra nok til å ta andreplassen i B-klassen og den andre premien.Dagens beste bruttorunde ble levert av Stine Torgersen (40 slag), det var +1 netto. Hun fikk dermed den eneste premien i A-klassen.Det var en eneste birdie i dagens turnering, og den ble satt av Morten Olstad på hull 6. Fint å se at turneringskomiteen har gått bort fra at birdier må være verdt 4 stablefordpoeng for å bli premiert. A-lagsballen hadde spilt raskt og Morten hadde derfor gått hjem før premieutdelingen, så ikke noe bilde. Kristian lovet å levere Golfhandelen-sjekken ved første anledning.Ellers kan vi nevne at hull 7 var dagens vanskeligste, med en snittscore over par på +2.2, mens hull 6 var det enkleste med en snittscore på +0,8. Dessuten var det mange som kunne glede seg over mange OoM-poeng etter beskjeden innsats.Neste mandagscup er om en uke, og da spiller vi stableford. Etter langtidsprognosene skal det blir langt varmere og nedbørsfritt.

Innhold
Klubben