Ute og representerer klubben (7) – NM Midam – hvordan det gikk til slutt

25. juni 2023

Siste runde av NM Midam

Det ble altså dramatisk i går under første runde av NM Midam på Mjøsen GK, da Stine Torgersen fikk sin aller første hole-in-one.

Nå er alle ferdigspilt og det er tid for en oppsummering. Resultatene kan tyde på at deltakerne hadde en ganske så tøff bane å stri med.

Stine med pokal og medalje!

Stine Torgersen gikk en litt jevnere runde enn i går. Den eneste store og kostbare blemmen var en 7-er på et par-3-hull hun paret i går. Kvadruppel bogey altså.

Derfor brukte hun 5 flere slag på runden i dag enn i går (84, +14). Hun berget dermed tredjeplassen  dameklassen med en totalscore på 163 (+23).

Vi gratulerer med innsatsen som beste Krokhol-spiller!

I klassen Herrer 25-39 år startet Alexander Løken på back-9, og fikk samme score på den som i går (47, +11), men også som i går, spilte han mye bedre på front-9, der det ble 41 (+7).

Dette til tross for en kvadrupel-bogey på hull 5 (trippel i går). Sluttresultatet på runde 2 ble en 88-runde (+18).

Det var nok til 30. plass sammenlagt, med en score på 174 (+34).

Stefan Johansson, som stilte i klassen Herrer 40+, var den eneste av våre som forbedret seg fra i går. Han startet dagen sterkt med 37 slag på front-9 (+3).

Det ble imiderltid litt tyngre på back-9, og han avsluttet med en ergerlig DB på det avsluttende par 5-hullet, og kunne notere seg for en 81-runde (+11).

Totalscore ble 169 (+29) og det ga en 25. plass. Han rykket opp 5 plasser fra i går.

Andre ting å merke seg

Golfbox i Norge

Hvis noen av dere har sendt inn spørsmål til Golfbox, har dere vært i kontakt med hun som vant dameklassen. Kristin Klæboe Larsen avsluttet birdie-par og slo klubbveninnen Cathrine Schrøder fra Oslo GK, med ett slag.

Krokhol-venner

Det stilte opp flere i klassen Herrer 25-39 år som har en viss tilknytning til Krokhol. Vinnren av klassen (+1) var Einar Westreng Pettersen (etter omspill), som noen kjenner fra Golfhandelen, og han var proen som skulle slås på den først Golfhandelen Open for 6 år siden.

Årets “Beat the pro”-pro under GHO, Stian Lund, ble nummer 9 (+10).

Suverent best

Den eldste klassen ble vunnet av tidligere Europa-tour-spiller Paul Nilbrink, med turneringens beste score (-7), og største seiersmargin (9 slag). Han var den eneste av 71 deltakere i NM Midam som gikk under par i turneringen.

I klassen Herrer 40+ merker vi oss at tidligere pro på Krokhol, Eirik Walle, ble nummer 8 (+11). Han lå på 3. plass etter i går. Ellers ble fast deltaker på Golfhandelen Open, og tidligere Krokhol-medlem, Glenn Furulund, nummer T20 (+25).