Ute og representerer klubben (9) – Lag-NM dag 2

23. juli 2023

Så var det altså andre dag av lag-NM, der det skulle spilles single.

Værmeldingen var bra, men vi vet ikke hvor mye banen var preget av regnet i går.

Bildet er lånt fra Onsøy GK.

Damene

Det ble dessverre ikke noe avansement for Krokhol-damene Stine og Marte i dag.

Stine leverte en 91-runde, noe som er 10 slag mer enn hennes netto handicap fra utslag 48 på Onsøy.

Klikk på bildet for større format og resten av resultatlisten

Marte spilte til omtrent samme niviå uti fra sine forutsetninger.

Beste dame på Onsøy i dag leverte en 74-runde.

Dermed endte Krokhol på 8. plass I sin gruppe – og det var dessverre sist.

Det er tøft når vi ikke kan stille fullt lag, dvs. tre spillere, hvilket betyr at de to må spille tre 18-hullsrunder på to dager, og ikke har noe ekstra å gå på i singlespill, der de to beste av tre teller. Håper vi klarer å rekruttere én til for neste år.

Herrene

Krokhol-herrene klarte imidlertid å avansere, om enn bare én plass. Det var Kristoffer Olstad, Jørgen Spilmann, Knut Sørset og Erlend Bærø som spilte single for Krokhol. Det var rundene til de tre førstnevnte som ble tellende. Alle Krokhol-gutta splite back-9 først.

Klikk på bildet for større format og resten av resultatlisten

Det var Kristoffer som leverte best. Han startet litt trøblete og var 7 over ved runding, men han spilte front-9 forrykende på bare 2 over par. Sluttresultatet ble altså 81, og 9 over par. Vi får si det er godkjent.

Nest best av våre var Jørgen Spilmann, som leverte en 88-runde. Han er neppe helt fornøyd med det, ettersom netto par for ham på Onsøy-56 er 79.

Med denne innsatsen gikk Krokhol forbi Soon GK og sikret 15. plassen i gruppen – det er litt svakere enn i fjor. Til neste år vil imidlertid rutinen være større.

Beste herre-score som vi kunne finne var en 73-runde (+1) av tidligere Europa-tourspiller Lars Petter Brovold som spilte på hjemmebane. Interessant nok, tatt i betraktning av den andre turnering som foregår denne helgen, er han også én av fire nordmenn som har deltatt i The Open.

A propos The Open, hvis det er noen trøst, så hadde heller ikke Viktor helt dagen i dag.

Innhold
Klubben