Vår nye vertinne

For en liten stund siden fortalte vi at årets viktigste ansettelse på Krokhol er gjort. Rett etter påske starter nemlig Merethe Strøm som ny medarbeider i kafeen og proshoppen.Hun kan fortelle følgende om seg selv:

Dette er midt i blinken for meg, med tanke på at jeg har drevet min egen lille kafé, Merethes Landhandel & Cafe i Spydeberg, som jeg solgte i august 2018. Siden har jeg jobbet på en kaffebar (The Coffee Shop i Spydeberg) og dessuten spiller jeg golf.

Jeg vet hvor viktig det er med IK-matrutiner, orden og detaljer for at man skal få en trivelig kafé. Jeg ønsker at kundene skal få gode opplevelser og komme tilbake til klubben, nettopp fordi servicen var på topp i kafeen og proshoppen.

Jeg er en «jente» på 50 år, med godt humør og positiv innstilling. Gift, 2 barn (20 og 30 år), bor i Spydeberg med mann og 2 hunder.

Som vi har fortalt tidligere er hun ansatt i 100% stilling i sesongen hovedsakelig på dagtid, men skal også jobbe hver fjerde helg.

Christine Stallerud skal jobbe annenhver helg mens Tom Rune skal jobbe hver fjerde helg hvis han ikke får lurt seg unna. Christine skal være avløser under ferieavvikling.

Jeg er sikker på at jeg har alle med meg når vi ønsker Merethe hjertelig velkommen til Krokhol.

Innhold
Klubben