“Venter på godkjenning av markør”

22. juni – Lurt på hvorfor en selskapsrunde ikke er tatt med i handicapberegningen?

Vi var tilfeldigvis innom Score-modulen i Golfbox i dag, og der fant vi at det var 85 innmeldte scorer som ikke enda er godkjent av markør.

Noen av dem er fra i dag og i går, og det er jo ikke noe rart, men mange går helt tilbake til i fjor. Den eldste er fra 24. mai 2020.

Når du legger inn en score, sender Golfbox en e-post til markøren om at scorekortet ditt venter på hans/hennes godkjennelse. Vedkommende må da logge seg på Golfbox og godkjenne scoren. Det skal også ligge en melding om dette, som du blir varslet om når du logger deg på. Prosessen er uhyre enkel.

Fra listen over ikke godkjente scorer, er det en del som ikke er oppført med e-postadresse, og det kan selvfølgelig være at de ikke har fått melding, eller at de ikke har vært inne på Golfbox på en stund.

For å kunne registrere scoren din, var du nødt til å også registrere en markør.

Du kan se hvilke scorer som ikke er godkjent ved å gå inn på Golfbox -> Score -> Til godkjennelse

Hvis det er godkjennelser som mangler, enten fra din eller markørens side, så vil de stå her.

Det er faktisk mange gode scorer som står på listen også, faktisk 21 over 36 poeng.

Blant pussighetene er det at i flere tilfeller har spiller og markør samme etternavn, hvilket vil si de er enten et ektepar, søsken eller i slekt på annen måte.

Golfbox tips og tricks

Vi har mange medlemmer som nettopp har begynt å spille golf, og da er det ikke til å unngå at det noen ganger blir høye scorer. Du har kanskje opplevd at det er vanskelig å registrere scoren “10”. Hvis du trenger å gjøre det, må du fjerne hakemerket fra boksen “Hopp automatisk over til neste felt etter ett siffer”.

Innhold
Klubben