Yre seniorer

Seniorcup 5. september 2017

Yren ovenfor henviser til været som seniorene måtte utholde under dagens seniorcup. Vi har “lånt” et bilde som Ivar Bjørseth la ut på FB-siden sin, og uretusjert maler det et heller mistrøstig bilde. Men deltakelsen var ikke så verst, værmeldingen tatt i betraktning. Det var 19 i alt, fordelt på 3 i A-klassen, 11 i B-klassen og 5 i C-klassen. Vi regner også med at forholdene var like gode som mandag kveld.Olaf Thomassen har vunnet A-klassen 9 ganger i år, og de tre siste gangene han har stilt opp, så det var ikke uventet at han vant også i dag. I dag dog med “bare” 18 poeng (m.a.o. en 40-runde).Også B-klassen ble vunnet med 18 poeng. De var det Dagfinn Dreyer som sanket. Det ga ham 3 slags margin til Kirsten Rogne på andreplass. Yngve Andersen tok tredjeplassen.I C-klassen fikk både Jan Berg Jansen og Arve Sørlund 16 poeng, så seieren gikk til Jan på handicap. Bjørn Hallme tok tredjeplassen.

Orders of Merit

Olaf Thomassen vinner A-klassen. Garantert. Finn Ericsson og Øivind Nordanger vil kjempe om andre- og tredjeplassen. Finn har i øyeblikket et forsprang på 11 poeng.

Det som kunne være interessant å følge med på er om Olaf klarer å få maksimalt oppnåelig poengsum (10 x 12). Han har nå 118 poeng, og trenger altså bare to til. Dette tror vi vil bli første gang på Krokhol.I B-klassen leder fortsatt Jan-Roger Arnesen. Med sitt gode spill de siste ukene har Dagfinn Dreyer gjort noen byks oppover på listen. Han er nå bare 7 poeng bak førsteplassen, og har gode muligheter til å skaffe seg flere poeng, ettersom han har et par 9. plasser han kan bytte ut. Det blir litt vanskeligere for Jan-Roger å øke sin poengbeholdning ytterligere.

Trond Bjerke ligger på tredjeplass, 6 poeng etter andreplassen. Han har også gode muligheter for solid poengøkning hvis han spiller bra i avslutningsukene.I C-klassen er det bare 9 poeng som skiller Bjørn Hallme på førsteplass fra Arve Sørlund på tredjeplass. Midt i mellom ligger Ann Sund, 5 poeng bak Bjørn og 4 poeng foran Arve. Alle må spille særdeles bra får å øke poengsummen sin noe særlig. Her er det snakk om 2-4 poeng av gangen, så dette blir jevnt.

Innhold
Klubben