Seniorcup 12. juni

Nok en dag med fint vær for seniorcupen.

Deltakelsen (20) holder seg på nivå med mandagscupen, men deltakelsen i A-klassen er nå meget liten (3).

C-klassen

(9 deltakere)

Dagens to beste prestasjoner kom i C-klassen. Både Arve Sørlund og Bjørn Hallme spilte bedre enn sitt handicap, men seieren gikk til Arve med 20 poeng. Disse to var i en C-særklasse i dag, 6 poeng foran nestemann.

B-klassen

(8 deltakere)

Yngve Andersen fortsetter å hanke inn pallplasser, med dagens seier er han 1-2-1 de siste tre ukene. Men det var veldig jevnt i toppen av B-klassen. Yngve vant med 16 poeng, men samme pooengsum hadde også John Sørensen og Ragnhild Lied Johansen, som altså ble dømt etter på handicap. Det var tett bak dem også.

A-klassen

(3 deltakere)

Øivind Nordanger tok seieren med 17 poeng, ett poeng foran Olaf Thomassen.

Det var ingen birdier i dag.

Orders of Merit

Olaf Thomassen har en klar ledelse i A-klassen med et forsprang på 16 poeng til Finn Ericsson.

Yngve Andersen har ikke like stor ledelse i B-klassen, men ligger klart i tet. Marginen til John Sørensen på andreplass er 9 poeng

Med to seire på rad har Arve Sørlund skaffet seg et ørlite forsprang i C-klassenPer Haakonsen og Arve Hansen, men her er det ikke mye som skiller.

St. Hans Golf & Grill

Vi minner alle om å melde seg på den tradisjonelle St. Hans-turneringen som går på kveldstid torsdag 21. juni. Dette er en scramble-turnering, men hvor mange som er på hvert lag er noe uklart fra informasjonen i Golfbox, men det pleier å være 4. Startkontingenten inkluderer grillmat etter 9-hullsrunden. Det er også mange som pleier å ta med noko attåt. Bussen til byen går som kjent nå to ganger i timen.

Golfhandelen Open

Årets sponsorturnering går på selve St. Hans-aften, som i år faller på en lørdag. Det er en 9-hullsturnering der premiene gis av Golfhandelen. Det vil også være “demodag” med sjansen til å prøve diverse utstyr. Her er det allerede 36 påmeldte, men det er plass til mange flere. Få gjerne spillere fra andre klubber til å melde seg på.