Singing in the rain – seniorcup 16. mai

Det var nemlig ikke bare fotball på dagen før dagen – det var også årets andre seniorcup. Og vi er forsikret av Jan Berg Jansen at dagens Golfbox-resultater er riktige. Det ble imidlertid to-puljestart ettersom det hadde oppstått litt forvirring om starttidspunktet, som hadde blitt utsatt på grunn av aktivitetsdagen på Krokhol for Siggerud Skole. Derfor ble det litt vel vått for dem som gikk sist ut.

Som vanlig, får vi si, ble dagens beste runde levert av Olaf Thomassen, som leverte en 39-runde (3 over par) for 19 poeng. Dette ga en soleklar seier i A-klassen, der det bare var to deltakere. Den andre var en gjest, nemlig Steve Jones fra Lillestrøm Golfklubb. Olaf hadde også dagens eneste birdie – på 8-ern.

Like soleklar var seieren til Dagfinn Dreyer i B-klassen. Dette var hans andre seier på to dager, etter å ha vunnet C-klassen i gårsdagens mandagscup. 18 poeng ga en soleklar seier med 5 poengs margin til Jan-Roger Arnesen og Per Haakonsen.

I C-klassen var det også bare to deltakere, og for andre uke på rad var det Ann Sund som gikk av med seieren.

Heller ikke i seniorcupen er det opprettet noen Order of Merit enda for 2017.

Fra statistikken finner vi noen merkeligheter. Letteste hull i dag var hull 8! Og, det var ikke en eneste en av de 10 deltakerne som fikk par på 1-ern.

Vi regner med bedre deltakelse neste tirsdag (23. mai) som også starter kl. 12.30.

For da er det også aktivitetsdag for Siggerud skole. I dag skal det ha blitt slått 90 bøtter med baller på rangen!