Krokhol-vaffelen

fortært (JK)

04Denne reporteren fortærte i dag årets første Krokhol-vaffel, på en dag da banen absolutt hadde fortjent bedre besøk. Forholdene kan nå betegnes som meget gode. Sola tittet også frem, og da var det riktig så behagelig på terassen.

05Vi er klar over at mange har tatt seg langhelg og dratt på tur, men vi anbefaler alle som er hjemme å ta seg en tur på Krokhol i morgen. Meteorologen lover sol.

06Det er nå veldig få sår igjen på fairwayene, selv om det er igjen noen gråbrune flekker her og der. Det er så tørt og fint at det ikke lenger er nødvendig å spille med ballplassering. Selv i bakken opp til greenen på hull 8 var det mulig å klippe denne uken, fordi lekkasjene fra vanningsanlegget som forårsaket all væten nå er fikset.

07Greenene begynner også å bli riktig bra. Frostskadeflekkene er i ferd med å fylles med nytt gress, og det skal nå bare til en

periode med litt mildere nattetemperaut før de blir helt borte. Greenene klippes nå kortere, slik at det ikke er noe å utsette på hastigheten og jevnheten.

Ender og gjess er på plass også, så nå mangler bare svalene for å gjøre menasjeriet komplett.

08Ellers minner vi om følgende:

Du kan nå bruke rangekort igjen på Drive-in-Rangen.

  • Meld deg på Vårsleppen, vår tradisjonelle åpningsturnering som går på søndag 11. mai, kl. 10. Årets format er Scramble.
  • Meld deg på den første mandagscupen som går 12. mai, kl. 18.00
  • Meld deg på den første seniorcupen som går tirsdag 13. mai, kl. 11.30
  • Meld deg på den første damecupen som går torsdag 15. mai, kl. 18.00
  • Sett av fredag 23. mai for Golf & Quiz
Innhold
Klubben