Mandagscup 1. august

Finn RaanessSå var det tilbake i “hverdagen”, selv om mange vanlige mandagscupdeltakere tilsynelatende fremdeles var på ferie. 30 stykker fant imidlertid veien til Krokhol mandag kveld for ettersommerens første “tellende” mandagscup.

I A-klassen ble det jevnt. Både Finn Raaness og Steinar Berg fikk 19 poeng, og førsteplassen måtte derfor avgjøres på handicap, noe som førte til at seieren gikk til Finn. Jan Ole Gabrielsen fulgte hakk i hæl med 18 poeng. På Order of Merit benyttet Jan Røisi anledningen til å ta ledelsen. 6. plassen ga nok poeng til å innta toppen foran Trond Syversen.

Resultater – A
Order of Merit – A

Leona NMI B-klassen var det like jevn, selv om det ikke var nødvendig med noen handicapgransking for å kåre vinneren. Pål Valheims 19 poeng holdt til seiere. Andreplassen ble imidlertid avgjort med 2 tideler, ettersom det er forskjellen i handicap mellom Joakim Sarvik (20,8) og Tony Farinha (21,0). Begge fikk 18 poeng. De to sistnevnte har også ledelsen på Order of Merit, men Tony begynner å få en ganske klar ledelse.

Resultater – B
Order of Merit – B

FinaI C-klassen var det ikke fullt så jevnt. Fina Kensland tok seieren på 17 poeng, foran Bjørn Erik Bugge og Kirsten Rogne, som begge fikk 15. Per Sarvik har fremdeles ledelsen på Order of Merit.

Resultater – C

Order of Merit – C

Birdier

Så vidt vi kan se ble det ingen premierte birdier denne kvelden. Faktisk fant vi bare én birdie. Den fikk Morten Olstad på hull 5. Birdietoppen er likevel blitt oppdatert.

 

Innhold
Klubben