Mandagscup 8. august

Mange benyttet seg av dagens middagstilbud: flesk og duppe, og så vidt vi vet så var det nok til alle. Allerede klokken 4+ var det fullt på “parkeringsplassen”, for med så god og så mye mat trenger man tid til å fordøye før det spilles 9 hull.

Det var en nydelig kveld for årets 10. mandagscup, selv om det var et litt kjølig drag i luften.Banen var også i god stand til tross for gårsdagens regnvær. Litt vått var det, men ikke slik at det var plagsomt, og dessuten var det ballplassering.

Det ble mange scorer på det jevne i alle klasser, og ingen superprestasjoner, til tross for stort sett “snille” klosse- og flaggplasseringer.I klasse A var det Per Frode Haugen som trakk det lengste strået. En nesten lytefri runde med 8 par og en bogey (hull 1) ga 20 poeng. Ådne Trygg spilte sin beste mandagscup for året, og tok andreplassen med 19 poeng med en runde som blant annet inneholdt to birdier.
Tredjeplassen gikk til Morten Olstad ble belønnet for en jevn og fin runde (bare én blemme) også med 19 poeng. Han ble altså dømt etter Ådne på handicap.

Resultater – A

Premievinnere klasse A

I B-klassen ble det litt kluss med resultatene, ettersom flere spillere av en eller annen grunn ble plassert i A-klassen, blant annet Terje Bjørnstad, Fina Kensland og Jan Sørhus. Vi går ut fra at dette blir rettet opp etterhvert, men en av følgene av dette var at Terje Bjørnstad ikke fikk den premien han rettmessig hadde gjort seg fortjent til. Han fikk nemlig 17 poeng, og det hadde holdt til andreplass hvis han hadde vært oppført i riktig klasse. Vinneren, Joakim Sarvik med 19 poeng, kunne han ikke true, men Hanne Hoel Tofteberg må nok ned på fjerdeplasse. Hun hadde samme poengsum, 16, som Britha Amundsen.

Resultater – B

Det ser ut til å drøye med en oppdatering av resultatene på Golfbox, så vi bringer like godt oppdaterte resultatlister. Se nederst på siden.

Premievinnere klasse B

I C-klassen gikk seieren til Anders Hoel med 15 poeng. Andreplassen gikk til Marianne Skurdal, mens Per Sarvik tok tredjeplassen.

Resultater – C

Premievinnere klasse C

I skrivende stund var ikke Order of Merit oppdatert med dagens resulater, så vi lar det ligge så lenge.

Statistikken tar vi også når resultatlistene er blitt rettet opp.

Birdier
Det var mange birdier i dag, hele 11 faktisk, men heldigvis for budsjettet til turneringskomiteen var det bare fire av dem som var tellende.

Premierte

Ådne Trygg – 6
Olaf Thomassen – 3
Iver Sletten – 9
Lars Sandberg – 7

Upremierte

Ådne Trygg – 5
Kåre Elvesæther – 5
Anders Lier Raaness – 5
Egil Sørset – 5
Finn Ericsson – 5
Kåre Nordby – 3
Ivar Shideler – 1

Lars Sandberg har fremdeles en klar ledelse på Birdietoppen.

Innhold
Klubben