Mandagscup 15. august

Som vanlig uteble regnet under mandagscupen, men det var vått på banen slik at det ble benyttet ballplassering. De våte forholdene syntes ikke å påvirke scorene nevnverdig, for banen er i god stand.

Det var i B-klassen kveldens gode scorer kom. Turneringsleder Inger Enstad fikk 20 poeng, men fikk ikke en gang premie.

B-klassen måtte i tillegg avgjøres på handicap etter at både Øyvind Sandvold og Rune Sørlie fikk 23 poeng! Da ble det Rune som trakk det lengste strået. Med 21 poeng måtte Stian Jonson ta til takke med 3. plass.

Premievinnere i klasse B

Det ble ingen store omkalfatringer på Order of Merit i klasse B, hvor Tony Farinha fremdeles leder, nå med 77 poeng, 12 poeng foran Joakim Sarvik.

Resultatert – B
Order of Merit – B

I C-klassen var det damene som var sjef. Marianne Skurdal tok seieren med 18 poeng, mens Fina Kensland tok andreplassen med 15. Roald Eilertsen hadde laveste handicap av 4 stykker med 13 poeng, og fikk dermed 3. plassen.

Premievinnere i klasse C

Med seieren tok Marianne et godt byks opp på Order of Merit. Hun ligger nå på andreplass, bare fire poeng etter Per Sarvik som leder.

Resultater – C
Order of Merit – C

I A-klassen var ikke poengsummene like høye som i B-klassen, men det var derimot meget jevnt. Vi ønsker Morten Trehjørningen tilbake til mandagscupen etter et lengre fravær. Med SH på 4 fikk han 17 poeng. Det holdt imidlertid ikke til premie, for å få det måtte du imidlertid ha 18 poeng. Det fikk både Eivind Gikling og Siri Tendal, og Siri gikk foran på lavere handicap. Seieren gikk imidlertid til Iver Sletten, som sanket 19 poeng på sin runde.

Premievinnere i klasse A

På Order of Merit i klasse A har nå Trond Syversen overtatt ledelsen, med 50 poeng, tre poeng foran Jan Røisi. Her er fortsatt ingenting avgjort.

Resultater – A
Order of Merit – A

Birdies

Premierte
Olaf Thomassen, hull 2 og 3
Steinar Berg, hull 6
Øyvind Sandvold, hull 4

Upremierte
Morten Trehjørningen, hull 3 og 6
Trond Syversen, hull 5
Jan Røisi, hull 3

Birdietoppen ledes fremdeles av Lars Sandberg (som ikke deltok i kveld). Til sammen er det nå produsert 58 birdies av 27 forskjellige spillere. Flest birdier (19) har det vært på hull 5.

Innhold
Klubben