Mandagscup 22. august

Nydelig kveld på Krokhol for mandagscup.

I tillegg ble det spilt slagspill, og ikke det vanlige stablefordformatet.Som var tilfellet forrige gang vi spilte slagspill på mandag, fløyt det for Jon Kittilsen denne kvelden. 6 par og 3 bogeyer ga 39 slag brutto og 33 (-3) netto. Det holdt til seier i klasse A. Lars Sandberg hadde også en bra runde, med blant annet to birdier, noe som også ga en bruttoscore på 39, og 35 (-1) netto. Tredjeplassen gikk til Jan Røisi som brukte 40 slag og dermed kom inn på netto par. Som en kuriositet kan vi nevne at de to øverst på pallen denne kvelden vokste opp tvers over gaten for hverandre.

Resultater – A

Premievinnere klasse A

Order of Merit i A-klassen er ikke klar enda, men så vidt vi kan regne ut gjorde kveldens resultater at Jan Røisi tok over ledelsen på Order of Merit, så vidt foran Jon Kittilsen. Trond Syversen følger like bak. Men som sagt, med et lite forbehold om hoderegningen er riktig.

Order of Merit – A

I B-klassen ble det litt rot med rekkefølgen i toppen. Tor Harald Eriksen ble utropt til vinner med +2. Markøren hans vet imidlertid at dette er feil. Han fikk registrert en birdie på hull 9 som faktisk var en bogey. Den riktige rekkefølgen i klasse B skal derfor være
1. Rune Sørlie, +2
2. Tor Harald Eriksen, +4
3. Catherine Granung, +4

Dette er nå også rettet opp i Golfbox. Tor Harald regnet forresten ikke med at +4 skulle holde til noe premie, så han hadde gått hjem før premieutdelingen.

Resultater – B

Premievinnere klasse B

I klasse B ser det ikke ut til at kveldens resultater har hatt særlig påvirkning på Order of Merit, ettersom kveldens plassering til Tony Farinha i kveld ikke var bedre enn det han hadde fra før. Vi er nå nemlig inne i den fasen for de som har spilt flest turneringer at du må få en plassering som er bedre enn den dårligste du har fra før for å gå frem på Order of Merit.

Order of Merit – B

I C-klassen ble det et familieoppgjør i toppen. Roald Eilertsen gikk seierende ut med +2, mens Inger Sandset fulgte på andreplass med +6. Per Sarvik tok tredjeplassen med +7.

Resultater – C

Premievinnere klasse C

Med kveldens seier kan Roald Eilertsen ha tatt steget inn i toppstriden på Order of Merit. Vi får vente å se. Men med tredjeplassen er det ganske sikkert at Per Sarvik beholder førsteplassen.

Order of Merit – C

Birdier

Av en eller annen grunn besluttet de turneringsansvarlige at det ikke skulle deles ut birdiepremier – fordi vi ikke spilte stableford! Det er en smule absurd. Riktignok ble det hele 8 birdier denne kvelden, men det burde ikke være så vanskelig å finne ut hvilke som hadde kvalifisert til fire poeng og premie.

De som skulle ha fått premie var:
Iver Sletten, hull 6
Arve Bjerke, hull 9
Hanne Hoel Tofteberg, hull 6I tillegg fikk følgende birdier som ikke ville kvalifisert til premie:
Lars Sandberg, hull 5, hull 9
Jan Røisi, hull 6
Per Frode Haugen, hull 9
Stine Torgersen, hull 5
Trond Torgersen, hull 5

Dette førte til at Lars Sandberg øket sin ledelse på Birdietoppen ytterligere.

Innhold
Klubben