11. juli Foursome

Kveldens format var relativt lite spilte Foursome (best kjent fra Ryder Cup), der det altså er to spillere på hvert slag som slår annenhver gang på ballen. Det var 20 stykker (10 lag) påmeldt på denne nydelige kvelden, og 18 (9 lag) stilte til start. Arrangementet hadde fortjent bedre oppmøte, for vær og spilleforhold kunne ikke ha vært bedre. Selv om det regnet litt før turneringsstart har banen nå fått tørket såpass at man får litt rull på fairwayene hvis man lander på rett sted, og det er nå lite å utsette på greenene. Gode forhold med andre ord, og som sagt kunne ikke været ha vært bedre.

Nok om det. De fleste deltakerne syntes også å mene at dette var en artig spilleform, og det ble oppnådd en del respektable scorer. Ikke nok med det, men det gikk også raskt. Alle var inne på under to timer, og de fleste var antagelig hjemme godt før kl. 21 – slik skal det være.

Som seg hør og bør var det jevnt i toppen. Førsteplassen ble avgjort av 0,2 lavere handicap for Catherine Granung og Finn Ericsson. De hadde nemlig både samme resultat og spillehandicap som Hanne Hoel Tofteberg og Jon Kittilsen. Begge lagene fikk nettoscoren 34 (2 under par). På tredejplass kom Per Frode Haugen og Marianne Skurdal. Det var forresten en fordel å være på mixed-lag, ettersom alle de fem første var av den typen. På den annen side besto de to lavest plasserte lagene bare av herrer!

Premierte lag

Siden Golfbox ikke klarer å håndtere den kreative handicaptildelingen til arrangøren, kommer ikke resultatene der, men blir bare gjengitt her:

 

Mer av denne typen konkurranse vil vi ha i juli, og det er derfor gode muligheter for at mandagscupen neste mandag også blir gjort om til en form for lagkonkurranse, selv om det i øyeblikket står at det vil være netto slagspill. Så følg med.

Dessuten nevner vi at Stine betalte matcplaykontingenten. Du har vel betalt din?

Innhold
Klubben