Mandagscup 4. juli

Nydelig kveld på Krokhol

20 grader og lett skydekke, ingen vind, fin bane som begynner å bli tørr igjen, ganske jevne greener – med andre ord flotte forhold for golf.

Tradisjonen tro, som siste “ordentlige” mandagscup før ferien, var det i kveld slagspill (netto) det gjaldt, og ikke Stableford. 32 stykker stilte til start.

Og noen gode scorer ble det. I A-klassen måtte du spille under netto par for å få premie. Jan Røisi og Trond Syversen spilte i samme ball, og “kriget” hele kvelden med samme SH. Jevnt ble det, og til slutt kunne Jan gå av med -2 og Trond med -1. Det holdt til premie, men førsteplassen gikk til Jon Kittilsen, som hadde en drømmerunde og gikk 5 under netto par. Han klaget til og med på at det burde vært enda lavere, ettersom han treputtet 4-ern.

Klasse A

Resultater – A

Disse herrene har også inntatt de tre første plassene på Order of Merit, med Trond i ledelsen.

Order of Merit – AI B-klassen måtte du ikke like lavt for å få premie, men på grunn av bare 8 deltakere var det bare to. Disse gikk til Tor Harald Eriksen på +1 og Britha Amundsen med +2. Britha gikk foran Tony Farinha på noen desimaler bedre handicap.

Resultater – BTony Farinha økte sin ledelse på Order of Merit, og har nå et forsprang på 17 poent til Terje Bjørnstad.

Order of Merit – B

Klasse B

I C-klassen er det hyggelig å kunne gratulere en nykommer. Knut Storm Hanssen stormet inn (vi beklager blødmen, men klarte ikke å la være) til en score på -1 og vant overlegent, med 5 slag til gode til Roald Eilertsen.

Resultater – C

Selv om han ikke spilte i kveld, beholdt Per Sarvik ledelsen på Order of Merit i klasse C, men han har nå et helt kobbel med spillere like i hælene. Roald Eilertsen er 3 poeng bak, Inger Sandset 5 og Marianne Skurdal 6.

Order of Merit – C

Klasse C

Birdier

Premierte
Jan Røisi, hull 4
Olaf Thomassen, hull 1
Per Frode Haugen, hull 4

Upremierte
Jon Kittilsen, hull 1
Finn Ericsson, hull 8

Lars Sandberg leder fremdeles Birdietoppen, selv om det ikke ble noen fugl i dag.

Selv om dette var en slagturnering, og det derfor ikke var noen “stryk”, synes vi at vi skal fortsette med oversikten over de beste bruttoscorene. Siden alle fikk registrert disse i dag, nøyer vi oss med de ti beste.

Når det er Marit som er premieutdeler skal det også deles ut klemmer. Her er det birdiepremier som deles ut til
Innhold
Klubben