Mandagscup 27. juni

Varmt oppholdsvær med litt sol møtte 29 fremmøtte. Det var 31 påmeldte og to som ikke møtte. Av disse to hadde en folkeskikk og sa i fra på forhånd at han ikke kunne stille. Bra scoring, spesielt i klasse A.Jan og Lars fikk altså begge 21 poeng, men på veldig forskjellige måter. Jan hadde et meget “kjedelig” scorekort med 8 par og en bogey, mens Lars hadde et “fargerikt” ett, med to birdier, en bogey og en dobbeltbogey sammen med 4 par. Uansett gikk begge på en over par brutto. Bra det!

Vi hadde mistanke om at Jan Røisi hadde inntatt ledelsen på Order of Merit, men det stemte ikke. Trond Syversen fikk karret til seg en fjerdeplass, og har dermed fremdeles 4 poengs ledelse.

Resultater – A

Order of Merit – A

Klasse A

Det er sjelden at det blir premier med såpass lave poengsummer i B-klassen. Kanskje hadde det blitt litt bedre med ballplassering?

Med sin andreplass økte Tony Farinha sin ledelse på Order of Merit, som nå er 15 poeng foran Terje Bjørnstad og Joakim Sarvik, som deler andreplassen.

Resultater – B
Order of Merit – B

Klasse B – med gjengangere

Merksnodig nok gjorde kveldens resultater at alle premievinnerne i C-klassen nå deler tredjeplassen på Order of Merit med 36 poeng. Per Sarvik har fremdeles et forsprang på 12 poeng.

Resultater – C
Order of Merit – C

Klasse C

Premierte birdier:

Kristian Bjerve, hull 8

Upremierte birdier:

Lars Sandberg, hull 1 og hulll 3
Trond Torgersen, hull 3

Lars har med dette tatt en soleklar ledelse på Birdietoppen.

Innhold
Klubben