Pink Cup 2011

Iver SlettenVi går ut fra at været var like bra på Krokhol som i Oslo i dag – og at det var mye rosa å se.
Vinnerscorene ble i hvert fall bra. 42 poeng måtte til for å vinne B- og C-klassen.
I klasse B var det Iver Sletten som sto for denne prestasjonen – en del av belønningen er at han vil miste ca. 2 slag i morgendagens mandagscup. Spesielt var front-9 bra. To over brutto par og 24 poeng. Back-9 var mer “mundane” 8 over par og 18 poeng. Iver hadde hele tre birdier i løpet av runden.

Britha Amundsen spilte også en meget bra runde, men 39 poeng holdt “bare” til andreplass etter Ivers fantomrunde. Britha spilte jevnt, med 20 poeng på front-9 og 19 poeng på back-9, som blant annet inneholdt 2 birdier.

Marit Bjørnstad rundet av pallen i klasse B, med 33 poeng på tredjeplass.

Jens Kr.I C-klassen var det Jens Kr. Tofteberg som sanket 42 poeng. Jens hadde 19 poeng på front-9 og hele 23 poeng på back-9. Med den nye handicapen som dette innebærer må Jens derfor finne seg i å stille i B-klassen i morgendagens mandagscup.

Bjørnstad-familien var også representert på pallen i klasse C, i det Terje tok andreplassen med 34 poeng. Tredjeplassen gikk til Ragnhild Lied Johansen (sikkert med rosa ball) med 32 poeng.

I A-klassen (mellom scratch og 11.9) var det bare to deltakere: Per Frode Haugen og Kåre Nordby. Per Frode er tydeligvis i form (37 poeng i går) og tok seieren med 35 poeng.

Resultater på GolfBox.

Redaksjonen har foreløpig ikke mottatt bilder fra dagens turnering, så bildene her (uten innslag av rosa) er fra Jernslaget, der de avbildede også gjorde det meget bra.

 

Birdier var det ganske mange av. Vi tror ikke de ble premiert, så da er kanskje listen ekstra hyggelig.
Haugen, Per Frode 11, 13
Sletten ,Iver 2, 8, 17
Amundsen, Britha 13, 15
Tofteberg, Hanne Hoel 5, 15
Tofteberg, Jens Kristian 17
Bjørnstad, Terje 9
Johansen, Ragnhild Lied 17
Hoel, Anders 1
Pedersen, Randi 10

27. juni –

Så har vi fått bilder fra premieutdelingen, pluss noen kommentarer.

Fra Ragnhild:

Vi valgte å slå sammen klasse A og B i forbindelse med selve premieringen. 2 stk i en klasse er håpløst. Klubben tjener ingen ting på turneringen og har utgifter til premiene.

Med sammenslått klasse a og b, ble altså premieringen følgende:
1. Iver Sletten
2. Britha Amundsen
3. Per Frode Haugen
4. Kåre Nordby
5. Marit Bjørnstad

Inne på GolfBox og i vår rapport til Golfforbundet (hvor altså ikke premiene er viktige) står 3 klasser slik NGF har satt dem opp. (Krokhol har svært få medlemmer med Hcp under 10, så vi har problemer med å fylle opp den klassen.) På GolfBox står resultatet slik det ble med innkjøpte slag.

Turneringen ble sosial og hyggelig, pent vær også.

I tillegg klarte vi å få solgt alle våre 500 lodd – skikkelig stolt av det. Og trekning hadde vi før premieutdelingen, til stor fornøyelse og mye morro.
Vi hadde fått oversendt noen gevinster fra NGF, men det ble også sponset en del gevinster fra “lageret vårt”.

Det ble veldig bra resultater også, selv uten å ta hensyn til innkjøpte slag. Jens kjøpte mange slag, men han vant selv uten “innkjøpene”
Det var synd du ikke kunne være med, det ble en fantastisk fin dag.

Innhold
Klubben