Mandagsresultater

Mandagscup 12/5 (JK)

01
Til tross for problemer med Golfbox står Lars Sandberg fremdeles som vinner av A-klassen.

Som lovet så kommer det en oppfølging, for nå ligger resultatene fra i går ute på Golfbox, og her er det nok noen som får seg noen overraskelser. Vinnerne er de samme som kunngjort tidligere, men andre steder er det omkalfatringer, ettersom noen spillere har blitt godskrevet færre poeng enn de skulle. I de fleste tilfeller jevner det seg ut ved at man da får flere poeng på et annet hull, men ikke for alle.

Resultatlistene finner du her.

02
Resultatet til Ivar Bjørseth står seg også etter Golfbox’ herjinger med tallene. Her får han dagens andre sjekk.

Det er helt tydelig at problemene med Golfbox er ganske store. I scoreinntastingen er indeksen riktig, men i de publiserte resultatene er det brukt feil indeks (dvs. den gamle). Dessuten gjenspeiler handicapene det som var eksakt handicap på påmeldingstidspunktet, ikke på spilletidspunktet.

Det er heller ikke mulig å skrive ut resultatrapporter fra Golfbox, slik at vi ikke kan presentere den statistikken dere er blitt vant til å få. Men på dette området er det faktisk en forbedring i Golfbox, ettersom den viser statistikk både for banen og for hver spiller. Her bare å klikke i vei. Vi noterer for eksempel at hull 8 var vanskeligst og hull 1 lettest. Den vanlige statistikken kan derfor vente.

Når det gjelder birdier, fikk vi med oss i går at Odd Hole og Ivar Bjørseth fikk birdie. I henhold til resultatlistene fikk Olaf Thomassen en 4-poengsbirdie på hull 6, men i virkeligheten gir den nok bare 3 poeng med hans hcp, siden det er indeks 13.

Lars Sandberg hadde to birdier, på hull 1 og 9, men får bare 3 poeng hver for dem.
Order of Merit-oppsettet ser ikke ut til å virke, men siden dette var den første turneringen, er jo det ikke så farlig. Vi kan da konstatere at Lars Sandberg og Ivar Bjørseth leder hver sin OoM.

Innhold
Klubben