Mandagscup 12. mai 2014

Mandagscup 12. mai

2. mai 2014 – I følge Golfbox var det 24 påmeldte i årets første mandagscup.

Birdiegutta:Værmeldingen var ikke den aller beste og før start kom det flere skurer. Under spillets gang var det imidlertid stort sett opphold, men banen var såpass våt at det ble spilt med ballplassering. Spilleforholdene var imidlertid gode, selv om greenene kanskje kunne vært jevnere og raskere (men nå skal vi huske datoen).

For første gang så lenge denne reporteren kan huske, så var det ingen startende i C-klassen, men det kompenserte B-klassen for. Der var det nemlig både god deltakelse og svært gode resultater.Best av alle var Ivar Bjørseth, som halte inn hele 24 poeng, og det holdt selvfølgelig til seier i B-klassen. Ivar hadde også en birdie på 3-ern, og kunne altså dra hjem som en holden mann. Seieren var klar, men kanskje ikke så overlegen som man kunne vente. Tony Farinha hadde nemlig 21 poeng (med forbehold om husken).Jan Sørhus tok tredjeplassen, vi mener å huske med 18 poeng.

Ivar hadde imidlertid ikke den eneste birdien. Odd Hole fikk også en sjekk for sin 2-er på 1-ern.

B-klassen:

Ivar er tydelig, og med rette, stolt over det flotte resultatet. Det var forresten 13 poeng bedre enn det resultatet han oppnådde i åpningsturneringen i fjor.Tony Farinha hadde dratt hjem før premieutdelingen, og får derfor ikke bildet sitt på trykk, men litt heder skal han ha for å spille bedre enn sitt handicap. Så vi viser et bilde til av Ivar i stedet.Jan Sørhus er i ferd med å smile til fotografen, men rakk det akkurat ikke. Tredjeplass er en bra start på sesongen.I A-klassen var det også noen som spilte bra. Lars Sandberg tok seieren med 20 poeng, og uten å has sett resultatlisten må det så vidt vi kan regne bety at han gikk banen på to over par. Og det er absolutt godkjent. Lars vant forresten den første mandagscupturneringen i fjor også. Da med 21 poeng.Andrepremien gikk til Olaf Thomassen, som bare var poenget bak, med andre ord 19. Deretter var det et sprang ned til Per Frode Haugen på tredje. Han hadde, i likhet med en rekke andre, 15 poeng, men ble dømt foran på lavere handicap (lavest i startfeltet).

A-klassen:

Spillehastigheten var det heller ikke mye å si på denne kvelden. De fleste hadde nok passert Klemetsrud i god tid før kl. 21.

Vi ønsker vel møtt igjen neste mandag.Resultater

Innhold
Klubben