Mandagscup 13. juni

Endelig en mandag uten regn. Banen var fin og nyklipt (til tross for at det var 2. pinsedag) og 38 stykker stilte til dyst.

A-klassen

Scorer og poengsummer på det jevne i dag. I klasse A karret Jon Kittilsen til seg seieren på bedre handicap enn Marit Bjørnstad. Begge fikk 18 poeng. Trond Syversen ble nummer 3, med 17 poeng. De to sistnevnte har også tatt ledelsen på Order of Merit, der Trond har 29 og Jon 25 poeng. Like bak følger Jan Røisi og Morten Olstad med 19 poeng.

Resultater – A
Order of Merit – A

Klasse B

I klasse B var det bare 7 deltakere, så det ble bare 2 premier. Seirende ut gikk Terje Alex Bjørnstad, som med 17 poeng slo Joakim Sarvik med 3 poeng. På order of Merit har fortsatt Tony Farinha (som stadig varmer opp i forskjellige hodeplagg, i dag i sykkelhjelm) ledelsen, foran nevnte herr Bjørnstad og herr Sarvik.

Resultater – B
Order of Merit – B

Klasse C

I klasse C var det også 7 deltakere, og derfor også to premier. Det lengste strået trakk Anders Hoel, som med 18 poeng var 3 poeng klar av Roald Eilertsen på andreplass. På Order of Merit har Per Sarvik fortsatt ledelsen, men Roald begynner å ta innpå.

Resultater – C
Order of Merit – C

Birdier
Hr. Ørn
Hr. Ørn

Det var ikke mange birdier i dag, og bare en som ble premiert. Det var Egil Sørset på hull 4. Men, vi fikk en Eagle da Lars Sandberg chippet i på hull 4 (for øvrig det første hullet Lars spilte i dag). For denne dåden fikk han dobbeltpremie, ettersom det ga 5 poeng. Resten av runden vil Lars helst glemme.

Dessuten fikk Trond Syversen og Birger Trehjørningen birdie på henholdsvis hull 1 og hull 8, men disse ble ikke premiert (ikke nok poeng).

Lars har også tatt en ganske suveren ledelse på Birdietoppen. 5 birdier og 1 eagle har det blitt på de fire mandagsturneringene i år.

Innhold
Klubben