Mandagscup 6. juni

Alle godværsgolferne som ble hjemme kan bare gremme seg (det var 22 som stilte).Til tross for værvarselet ble det nemlig en nydelig (om enn noe lummer) sommerkveld på Krokhol. Det pøste ned og tordnet i ca. en halvtime før start, men etter det så glimret uværet med sitt fravær. Banen drenerer bra, så det var ikke engang spesielt “våte” forhold, selvom noe særlig rull var det ikke snakk om.Det sagt, så ble det ikke noen særlig høye poengsummer i dag. Faktisk den eneste som spilte bedre enn sitt handicap i kveld var Finn Raaness. Med 19 poeng vant han klasse A. På de neste plassene kom Helge Rivedal og Lars Sandberg, begge med 17 poeng.

Nå som det er spilt 3 mandagscupturneringer begynner det jo også å bli litt interessant å se på Order of Merit. I klasse A er det Trond Syversen som har tatt ledelsen med 21 poeng, etterfulgt av Jan Røisi (19) og Jon Kittilsen (13).

Resultater A
Order of Merit A

Premievinnere klasse A

I klasse B var det Tony Farinha som trakk det lengste strået. Med 17 poeng gikk han foran Bjørn Stuland Johansen på lavere handicap. Tredjeplassen gikk til Stian Jonson (som for øvrig ikke er svensk, i hvert fall høres det ikke slik ut), som spilte i klasse C i forrige turnering. Så vidt vi kan se gjør 15 poeng at han så vidt beholder plassen i B-klassen. 15+18=33, og det er akkurat innenfor buffersonen i handicapkategori 5 (se her for en forklaring av buffersonene ved spill av 9 hull).

I tillegg til å vinne kveldens turnering har Tony Farinha også tatt ledelsen (ganske klart faktisk) på OoM med 28 poeng. Kveldens toer, Bjørn Stuland Johansen er også nummer to på OoM, med 17 poeng. På tredjeplass ligger Evind Jacobsen, Ragnhild Lied Johansen og Inger Enstad, alle med 12 poeng.

Resultater B
Order of Merit B

Premievinnere klassse B

I klasse C var det bare 4 deltakere i dag, så det ble bare delt ut to premier. De gikk til Per Sarvik (15 poeng) og Jens Kr. Tofteberg (13 poeng).

Per har også tatt ledelsen på Order of Merit, med 30 poeng. Nummer 2 er Stian Jonson (som nå altså spiller i klasse B) med 22 poeng og nummer 3 er Kirsten Rogne med 20 poeng.

Resultater C
Order of Merit C

Premievinnere klassse C

Premierte birdier

Reidar Selbekk, hull 4
Bjørn Stuland Johansen, hull 1
Stian Jonson, hull 4 (5 poeng!)

Ikke premierte birdier

Lars Sandberg (2), hull 1 og hull 8
Trond Syversen, hull 3

Innhold
Klubben