Mandagscup 30. mai

Det var mange som benyttet seg av sjansen til å nyte Karis nydelige osteschnitzel før turneringen. Og ved 4-tiden var det faktisk 16 grader og sol. Vi gledet oss til en turnering i pent vær, men så slo det om.Vi gledet oss til en turnering i pent vær, men så slo det om. Da vi gikk ut på våre tildelte hull, hadde det skyet over og temperaturen falt. Det skulle egentlig ikke regne før etter kl. 8, men det kom en liten skur mens vi var midt i runden. Det var ikke rare greiene, så spilleforholdene var ganske gode.

19 var det magiske tallet i kveld. Alle klassene ble vunnet på denne poengsummen, som ble oppnådd av hele 6 spillere.En av dem var Morten Olstad, som vant A-klassen, ett poeng foran Siri Tendal og Arve Bjerke.

Resultater klasse A

B– og C-klassen ser det ut til at det kan ha blitt gjort noen feil med premieringen. Mye av dette virker som å være et resultat av å plassere Stian Jonson i feil klasse. Med hcp 30.2 spiller han vitterlig i klasse C, men han fikk tildelt tredjepremien i klasse B under premieutdelingen.

B-klassen var det kveldens vertinne, Inger Enstad som gikk av med seieren. Hun knep førsteplassen fori hun hadde litt lavere hcp enn Øivind Sandvold (spillehandicap var det samme). Vi sier gratulerer med nytt handicap. På tredjeplass kom Hanne Hoel Tofteberg (ikke Stian Jonson), som kilte seg inn foran Eivind Jacobsen på hcp.

Resultater klasse B

klasse C fikk alle tre premierte 19 poeng, selv om resultatlisten på Golfbox ser litt annerledes ut enn den som ble den som ble brukt under premieutdelingen. Under premieutdelingen fikk følgende premier:

3. Kirsten Rogne

Resultater klasse CGruppe D glimret med sitt fravær, og vi fikk heller ingen forklaring på dette mysteriet.

Er hull 4 blitt for lett for folk som Per Frode? 8-jern inn på 2. slaget!

Jan Røisi, hull 5
Kåre Nordby, hull 3Siden dette er den andre turneringen, kan vi nå også utarbeide Birdietoppen, der vi har bestemt at vi tar med alle birdier, ikke bare de premierte (siden ingen nå får premier lenger for hver birdie). Birdietoppen ledes av Lars Sandberg og Kåre Nordli, som begge har 3 birdier på to turneringer.

Order of Merit
Siden dette var mandagscup nr. 2 er det jo også interessant å se på order of merit. I skrivende stund er imidlertid ikke kveldens runde ikke med enda.