Vårsleppen 2011

Dagen for årets første turnering rant med klar, blå himmel og et litt kaldt drag i luften. Det ble litt skyete etterhvert, men det var flott spillevær, selv om de fleste beholdt genseren/jakken på.

I tillegg var det etter sigende 50 (48 i Golfbox) påmeldte, og siden noen lurte på om dette var rekord, tok vi en tur i historikken:

2010: 39
2009: 58
2008: 42
2007: 57
2006: 38
2005: 43
2004: 61

så noen rekord ble det ikke, men likevel meget respektabelt, siden medlemsantallet har sunket betraktelig. Det hjalp antagelig også at turneringskomiteen skiftet turneringsform fra det tradisjonelle flaggformatet til fourball stableford.Foreløpig ligger det ingen resultatliste på golfbox (hint, hint til TK), men du måtte ha 40 poeng for å få premie (8 premier, trodde vi, men vi fant bare 7 premierte). Det var nok flere lag som dro fordel av at golfbox ikke er blitt oppdatert med ny slope, slik at vi måtte spille med slopen fra i fjor. Dette gjorde at alle fikk mange flere slag tildelt enn de skulle ha hatt. Eksempelvis fikk denne reporteren tildelt 17 slag, mens han ville fått 13 i henhold til dagens slope. 4 slag med andre ord, men siden det var likt for alle (mer eller mindre) så gjorde ikke det så mye.

Basert på bildene vi tok, har vi kommet frem til følgende resultatliste:Som vi ser så var det fine premier.

Og så kom jammen resultatlisten. Den kommer ikke på Golfbox, ettersom noen var så sløve at de ikke førte opp slag, men bare poeng, på scorekortet.

Bilder

Innhold
Klubben