Mandagscup 23. mai

Jan Røisi vinner AOg så var ”alvoret” i gang. Årets første mandagscup.

Det var kjølig, pent vær da vi startet, men etterhvert tok vinden seg opp, og forholdene ble ganske krevende. Scorene reflekterte dette.

Det var 41 påmeldte, og så vidt vi kunne se, var det ingen forfall. Banen var i god stand, selv om noen av greenene var litt ujevne. Dette førte til litt bingoputting.

Som sagt så virket været lovende da de fleste ankom klubben, men det ble altså silregn og kaldt etter hvert. Dette og 2 provisoriske greener på front-9 påvirket nok resultatene.

I klasse A var det Jan Røisi som dro det lengste strået. 18 poeng holdt til seier i A-klassen denne kvelden. Det var forresten også 18 deltakere i klassen. På de neste plassene fulgte Trond Syversen og Eivind Gikling, som begge fikk 17 poeng.

Resultater klasse A

Ragnhild LJ vinner BI B-klassen gikk seieren til Ragnhild Lied Johansen med 16 poeng, foran Tony Farinha og Roy Yssen som begge fikk 14 poeng.

Resultater klasse B

Roald Eilertsen vinner CKlasse C ble vunnet av Roald Eilertsen med 19 poeng. Altså den eneste som vil få et lavere handicap etter dagens prestasjoner. Stian Jonson ble nummer to, med 18 poeng. På grunn av de nye reglene ble det bare delt ut 2 premier i C-klassen.

Nybegynnere bes merke seg at de kan stille opp i denne klassen og spille på klubbhandicap opptil 54

Resultater klasse C

De beste i hver klasse tar selvfølgelig også ledelsen på Order of Merit (den kommer nok opp på Golfbox før eller senere).

Birdiegutta _ finn
2 av birdiegutta + Finn

Birdier*
Det var 4 premierbare birdier, men fordi Kåre Nordby fikk 2 av dem, ble det bare delt ut 3 premier

Premierte birdier:
Trond Syversen – hull 4
Kåre Nordby – hull 2, 4
Tor Harald Eriksen – hull 3

Upremierte birdier:
Jan Røisi – hull 3
Lars Sandberg – hull 8

*Kun birdier som gir 4 poeng kvalifiserer til premie.

Innhold
Klubben