Bror min vant

Hvis broren til Odd Hole hadde hett Harry (vi har ikke prøvd å fastslå om dette er tilfelle eller ikke), hadde han nok tatt seg en ekstra halvliter til ære for “bror min” på Schrøder i dag.

Det var Mandagstreff nemlig, og Odd gikk seierende ut med en forrykende 44-runde som ga 21 poeng. Og det var med én stryk. Odd er tydeligvis i form, for han vant som vi husker også seniorcupen i forrige uke.

Det var imidlertid bare så vidt han slo Per Frode Haugen, som gikk 2 over par og fikk 20 poeng. Synd for Frode at det ikke var birdiepremier i dag, for han fikk nemlig to (hull 3 og 8) som hadde vært tellende hvis det hadde vært vanlig Mandagscup.

Tredjeplassen gikk til Jon Kittilsen, som for en gangs skyld ikke fikk en eneste dobbeltbogey eller det som verre er, og 18 poeng.

Resultatlisten er inndelt i klasser, men det skal den egentlig ikke være. Selv om det var bra deltakelse (13 startende) er ikke det ikke så mange at det egentlig bør deles inn i klasser, men oppsettet var nå engang slik.

Resultatene finner du her.

Været var bra under hele runden, som de fleste klarte å gjennomføre på under 2 timer. Det begynte imidlertid å dryppe litt under “gjennomgangen” av runden på terassen, og det kom noen til dels kraftige regnskyll på veien hjem. Såpass har banen bare godt av, for det begynner faktisk å bli litt brunt noen steder hvor jordsmonnet er tynnest. Men forholdene er så bra atte.

Vi sier vel møtt neste mandag.

Innhold
Klubben