Country Club-modellen

Dette er modellen for klubber med et såpass begrenset antall medlemmer at alle kan spille når de vil. Dette er spesielt nyttig når det er tordenvær i sikte – som for eksempel i dag. Da var det bare å sette seg til i teltet, og meske seg med bakevarer eller lunsj fra Kari, og vente til det ikke lenger var falig å gå ut. Og da med tom bane både foran og bak. Banen hadde forresten bare godt av regnet som falt og er i like god stand som før.

De som nå ergrer seg over å ikke ha tatt en runde på Krokhol i dag, kan jo meldes seg på morgendagens MANDAGSTREFF.

Vi har forresten fått et tilskudd til familien. Alle husker kanskje katten Lars, som lenge oppholdt seg på Krokhol inntil han ble skaffet et nytt hjem. Det siste tilskuddet er en elgkalv (foreløpig uten navn) som siste ble sett på banen på søndag ettermiddag. Rita Åse forteller at hun nesten traff det vi regner med er samme kalv med an ball på hull 2 på onsdag kveld, og det er hun som har tatt bildet.

Ellers er det avviklet flere matcher i KM Match den siste uken, og det er nå bare én match som gjenstår i første runde. Vi går ut fra at det er Joakims feil, og ikke Stines, at nettopp denne matchen er blitt atpåklatten, men vi minner på at det er den som står først på listen som har ansvaret for å få avtalt tid for spill. Fristen for første runde går ut på fredag.

Ellers begynner aktiviteten igjen snart etter ferien. Det er flere turneringer i august, og dessuten begynner MANDAGSCUPEN igjen neste mandag. Så følg med på terminlisten.

Innhold
Klubben