Lag-NM

Som vi meldte i forrige uke, spilte Stine og Leona lag-NM forrige helg. På grunn av ferieavviklingen har vi ikke kunnet bringe noen oppdateringer før nå.

Vi har mottatt følgende rapport fra Leona:

LagNM 2. divisjon ble avviklet på 3 ulike baner og det var til sammen 16 damelag som deltok – 4 på Mjøsen, 8 på Haugaland og 4 på Onsøy. Damelaget til Krokhol, bestående av Stine og Leona, spilte på Mjøsen, en bane som er kjent for å være lang og tung med sine lange avstander fra green til neste tee.Av de 4 lagene som spilte på Mjøsen, fikk Krokhol tredjeplassen. Stine og Leona kjempet ikke bare mot varmen (mellom 27 og 29 grader i skyggen begge dagene!) og banens endeløse lange oppoverbakker, men også mot 2 lag bestående av hver klubbs junior-/ungdomsstjerner.

Med hensyn til totalt antall slag brukt av damelagene i 2. divisjon fikk Krokhol 6. plass. Og det er slettes ikke verst, særlig med tanke på at de fleste av lagene hadde tre spillere – mange av dem mellom 15 og 25 år – som delte jobben.

Både Stine og Leona syntes det var en ordentlig morsom og hyggelig opplevelse å delta, og de føler at de har bidratt litt til synliggjøringen av vår kjære Krokhol golfklubb.

Resultatene finner du her

Vi gratulerer jentene med en flott innsats. Neste år får de kanskje hjelp av én dame til, og da får vi også satse på å ha med et herrelag igjen.

Innhold
Klubben