2 dager, to seire til Krokhol

Det skjer gledelige ting i NSG-serien i matchplay.

Krokhol 1

Tirsdag dro Krokhol 1-laget til Losby for å spille match mot deres bestelag. På grunn av fredskonferansen som ble avholdt på Losby gods, var den vanlige parkeringsplassen, treningsfasilitetene og proshoppen stengt for den gemene golfhop. Vi måtte parkere på utfartsparkeringen som vanligvis brukes av turgåere, og startet runden på hull 11. Det var fint vær og gode forhold. Losby åpnet ikke før en stund ut i juni, men har brukt mye flid på å få greenene i god stand, selv om de ikke er så raske som medlemmene der er vant til.

Fourball-laget bestående av Olaf Thomassen og Jon Kittilsen spilte meget bra og vant begge 9-hullssløyfene, henholdsvis 3/1 og 2/1, mot presumtivt mye bedre motstandere.

I single-matchene tape Lars Sandberg front-9 4/2, men vant back-9 1 opp. Trond Torgersen delte front-9 og tapte back-9 1 ned.

Dermed tok alle deltakerne poeng, og laget vant 4,5 – 2,5. Dette var sesongens første match for Krokhol 1.

Krokhol 2

På onsdag var Krokhol 2-laget vertskap for et nabooppgjør mot Ski GK. Tidligere hadde Krokhol 2 slått Ski på bortebane (Smerta-fritt med andre ord).

Dagfinn Dreyer vant både front- og back-9 med henholdsvis 2/1 og 1/0,  mens Tony Farinha vant 5/4 og 2/1. Fourballen med Odd Hole og Rune Sørlie vant front-9 2/1, men tapte 2/1 på back-9.

Krokhol slo derfor Ski 5,5 – 1,5. Dette var den fjerde matchen for Krokhol 2 denne sesongen, og laget topper nå tabellen etter to seire og to tap.

Innhold
Klubben