Godt av å ha vondt i ryggen

Seniorcup 19. juni 2018

Finn Ericsson har lenge (i hvert fall en stund) gått rundt med vond rygg (den er fæl den lumbagoen). Det hindret ham imidlertid ikke å spille en av sine beste runder på lenge. 19 poeng var 40-runden verdt, og det ga seier i A-klassen. Ronny Waagenæs og Harald B. Nilsen fulgte tre slag bak.

Dette kan tyde på at Finn er på bedringens vei.

Yngve Andersen og Odd Hole deler ofte bil, så da vi først så resultatlisten i klasse B, tenkte vi at dette må være resultat av en konspirasjon. Begge fikk nemlig 17 poeng. En sjekk av startlisten viste imidlertid at de ikke spilte sammen, så det er ikke noe muffens i dette her.

Det var imidlertid Yngve som fikk seieren, fordi han har 0,5 lavere hcp.I C-klassen har Bengt Tullander strevd litt så langt i årets sesong, og de gode resultatene har latt vente på seg. I dag løsnet det imidlertid, og Bengt slo til med 18 poeng. Blant annet fikk han par på 8-ern, og det er det ikke mange som får. Hans var én av bare tre i dag.

Ann Sund var imidlertid ikke langt bak, for hun fikk 17 poeng for dagens rundeSeniorcupen fortsetter å puste mandagscupen i nakken hva antall deltakere angår. I dag var det 26 deltakere, A: 6, B: 10, C: 10. Til tross for fine spilleforhold var det ingen som fikk birdie i dag.

Orders of Merit

Siden Olaf Thomassen prioriterte NSG-match mot Losby i dag (laget hans vant også), var han ikke med i dagens turnering. Han beholder OoM-ledelsen i A-klassen, men Finn Ericsson benyttet anledningen til å krype opp rett i ryggen på Olaf. Det er nå bare 4 poeng som skiller dem.I B-klassen kryper Yngve Andersen sakte, men sikkert i fra de andre. Han har nå kommet opp i 60 OoM-poeng, og har opparbeidet seg en ledelse på 13 poeng til John Sørensen, som igjen er 8 poeng foran Jan-Roger Arnesen.Det er uhyre jevnt på Order of Merit i C-klassen, for tre spillere ligger innenfor 2 poeng. Arve Hansen og Per Haakonsen deler førsteplassen med 51 poeng, mens Arve Sørlund har 49. Her kommer det tydeligvis til å bli spennende lenge. Det er også mange som kan komme bakfra.

Innhold
Klubben