20 og 22

10Mandag var det magiske tallet 21, i seniorcupen på tirsdag var det 20 og 22.

20 fordi det var 20 deltakere, og det er mye bedre enn på en stund. 22 fordi det var vinnerscoren i A-klassen. Olaf Thomassen gikk to over par for den poengsummen. Ser ut til at han begynner å finne formen igjen etter ferien. De eneste “blemmene” kom på hull 5 og 7, ellers var det bare par.

Asbjørn Herdal tok andreplassen i A-klassen, et godt stykke bak.

Det var B-klassen som hadde flest deltakere (10), og her var det utrolig jevnt. Det var bare ett fattig poeng som skilte første- og femteplass. Terje Ekseth vant på 16 poeng, mens Jan-Roger Arnesen, Jan Sørhus, Ragnhild Lied Johansen og Eivor Arntsen alle fikk 15.

Dagens mest suverene seier kom i C-klassen. Med 19 poeng var Kirsten Rogne den andre i dagens felt som spilte bedre enn handicap. Det ga en seiersmargin på hele 8 poeng.

Order of Merit

Det er nå bare 6 poeng som skiller de tre i teten av OoM-A. Finn Ericsson leder fortsatt med 104 poeng, men Olaf Thomassen og Odd Hole er hakk i hæl med henholdsvis 99 og 98 poeng.

På OoM-B ser det ut til å bli en kamp mellom Jan Sørhus og Ann Sund, som har opparbeidet seg henholdsvis 88 og 80 poeng. Hvis deltakelsen fortsetter å være så bra som den var denne uken, kan dette bli riktig så interessant. Jo flere som er med, jo bedre skille blir det poengmessig mellom prestasjonene.

Som vi har skrevet før er OoM-C avgjort for lengst. Det er ingen som har en sjanse til å ta igjen Aud Jørgensen.

Resultater

Orders of Merit

Innhold
Klubben