23 stryk

Første mandagstreff, 21. september

12 stykker stilte opp i den første høst-mandagstreffen (heretter mandagstreffen). Noe vi synes var bra. Med et par unntak var imidlertid ikke scoren så bra.

I motsetning til andre turneringer opererer vi i på mandagstreffer uten skille på handicap i resultatlisten. Det blir derfor mange resultater av typen T3.

Været var særdeles behagelig, men banen var fremdeles ganske våt. Vi har en mistanke om at det hadde kommet ytterligere nedbør i løpet av natten.

Det var forskjøvede starttider i dag. Jan Berg Jansen og Petter Tomren var for eksempel ferdigspilt før noen hadde startet. Den første firerballen gikk ut rundt halv fire, og deretter nok en firerball omtrent kvart over fire. De siste to gikk ut kvart på fem. Dette fungerte bra, og de tre siste ballene kom inn på rekke og rad, slik at alle var ferdig rundt kl. 18.Resultatene var ikke all verden, men alle fikk en hyggelig runde i fint golfvær.Her er en kortversjon av resultatlisten. De som spilte bra var altså Olaf Thomassen og Petter Tomren.

Resultatene ligger også i Golfbox

Formatet er altså umåtelig fleksibelt. Du kommer når du vil, går ut når det er nok til å ha en tre- eller firerball, også venter nest-sistemann på eventuelle etternølere

En Order of Merit blir utarbeidet etter hvert.

Vel møtt neste mandag.

Innhold
Klubben