Mandagscup eclectic

Birdietørken er synlig

Med velvilllig bistand og stor innsats fra Tony Farinha er vi nok en gang i posisjon til å presentere Eclectic-tabeller for mandagscupen. Alle som har spilt Vårsleppen og Elgjakta vet nå at Eclectic er et turneringsformat der det er den beste scoren på hullet som teller når det spilles flere runder.

På sesongbasis blir det jo litt annerledes, i og med at det ikke er noen vits i å si, at “her fikk jeg par i forrige uke, så det er ingen vits i putte for dobbeltbogey”.

Tabellen er møysommelig satt sammen av scorene til hver enkelt, på hvert hull, i mandagscupturneringer, og viser altså hva du kunne ha scoret hvis du virkelig hadde dagen – med andre ord ditt potensiale.

At snittscoren ble såpass lav skyldes nok den før omtalte birdietørken nå i høst. Fjor var gjennomsnitt- og middelscoren en god del lavere, med henholdsvis 42 og 40, mot 42,6 og 42 i år (det står feil tall i tabellen, men den ble oppdaget såpass sent at vil ar den stå), til tross for at det ble spilt 13 turneringer i fjor og 15 i år. Deltakelsen var imidlertid bedre. Det var 60 stykker med minst én registrert runde i år, mot 51 i fjor.Vi viser to tabeller, en alfabetisk og en rangert.Ved like scorer er går den som har spilt færre turneringer foran.

Eclectic – alfabetisk

Eclectic – rangert

Innhold
Klubben