Shaping up

Nå begynner’e å ligne no’.

Den først matchen er spilt. Den vant Egil Sørset 2-1 over vår formann.

Det betyr i realiteten at andre runde er startet også, fordi alle som var satt opp mot en “dummy” nå har fått walkover. Flere matcher i andre runde er derfor klare til å spilles. Det er bare å ringe og avtale.

Husk at det du må betale startkontingenten på 50 kroner til Kari før første runde.

Hvis du tar en kikk på listen så vi du også finne at hver spiller har fått bilde – akkerat som på tour-nettsidene. Dette er slik at de som ikke kjenner den de har trukket å spille med, kan se hvordan de ser ut.

Resultatsiden har forresten tre visninger (i tilfelle du ikke hadde funnet dette ut på egenhånd). De heter “Scores”, “Startgrupper” og “Finaler”.

Det er “Startgrupper” som er tablået vi er vant til. Det er kanskje det mest oversiktlige, men det har imidlertid ikke bilder. “Finaler” er ikke aktuelt før vi kommer til kvartfinalene.

Det har dessverre vist seg umulig å skrive ut tablået fra Golfbox, så vi kommer derfor til å kjøre denne turneringen “hel-digitalt”.
Husk derfor: det er vinneren av matchen som har ansvaret for å sende resultatet til 48112267. Meldingen bør se ut som dette:

Bogey Bever slo Mikkel Rev 2/1

… og sendes umiddelbart etter at man er tilbake på terassen.

Lykke til!

Innhold
Klubben