Funnet formen

03Finn Ericsson spilte en kjemperunde og vant A-klassen på 21 poeng. Det var bare par-3-hullene som voldte besvær denne fine dagen, men ellers gikk alt på skinner ser det ut til, med bare par og en birdie på 8’ern.

De andre i A-klassen spilte ikke dårlig de heller, ettersom både Odd Hole og Olaf Thomassen fikk 18 poeng eller bedre. I tillegg fikk også John Sørensen en birdie (h 2).

B-klassen ble også vunnet på 21 poeng – av Ann Sund som spilte en jevn og fin runde uten stryk. Her var imidlertid ikke konkurransen om førsteplassen like jevn og Ann vant med 5 poengs margin.
“Som vanlig” vant Aud Jørgensen C-klassen, denne gangen med 14 poeng.

04Når det gjelder Order of Merit har vi nå kommet så langt i sesongen at ikke alle runder lenger teller, bare de 10 beste, og det gir muligheter for å utjevne forspranget til dem som har ledet så langt.
Det er av den grunn at Finn Ericson, til tross for å ha vunnet hele fem ganger i år, bare har en ledelse på 6 poeng til Odd Hole i A-klassen.

I B-klassen har Jan Sørhus (som ikke spilte i dag) en ledelse på 5 poeng foran Ann Sund.

Den eneste klassen hvor det er en som har skilt seg ut i tet er C-klassen, hvor Aud Jørgensen har opparbeidet seg en ledelse på hele 29 poeng foran Arve Sørlund. Aud er imidlertid den eneste som har spilt over 10 runder, så dette kan også jevne seg raskt ut.

Resultater
Orders of Merit

Vi minner for øvrig om MANDAGSCUP 4. august der Kari varter opp med flesk og duppe! Foreløpig er det bare 5 påmeldt.

Innhold
Klubben