Banen er stengt for sesongen

18. oktober 2021 – Baneeier har bestemt at banen stenger for i år fra og med i morgen. Sesongen ble avsluttet med Mandagstreff.

På bildet ser vi banemannskapene som gjør de siste forberedelsene.Med muligheter for snø i natt, fikk vi beskjed fra Tom Rune i dag at han stenger banen fra og med i morgen. Mange anmodninger om vedtaksendring og trussel om utpressing til tross, sto han på sitt.

Med de fine baneforholdene var det nok mange av oss hadde hatt lyst til å spille neste helg, da det er lovet bra vær. Det må imidlertid, i rettferdighetens navn nevnes, at en stenging nå antagelig er for det beste for banen. Den har jo vært så flott i år, og med alle forberedelsene som er gjort, er det gode muligheter for at den blir like fin neste år. Hvordan det faktisk blir avhenger selvfølgelig av hva slags vinter vi får. Krokhol er forresten også et fint utgangspunkt for skiturer når den tid kommer.

Så takk for i år!

Siste mandagstreff

Som i fjor, ble sesongen avsluttet med et Mandagstreff. I fjor var det 26. oktober, og da var forholdene ganske så ufyselige.

I dag vare det imidlertid fine forhold, og faktisk ganske behagelig vær å spille i. Litt kaldt var det selvsagt, men det var blikkstille og høyt skydekke.

Det var ni deltakere som gikk ut kl. 15.30 i treerballer fra 1-ern, 3-ern og 6-ern.

Suverent best i dag var Espen Nordskog, som endelig fikk det til å løsne den dagen banen stengte. 22 poeng ga ham 4 poengs seiersmargin til nummer to, som ble Stefan Johansson. Disse var de eneste som spilte på eller bedre enn sitt handicap i dag.

Innhold
Klubben