Mange fulle flighter

17. oktober 2021 – Det var en kjempefin høstdag på Krokhol i dag.

Det var nok mange som hadde fått med seg den fine værmeldingen for det var stort sett fulle flighter er fra klokken 11 og utover. Banen var stengt til klokken 11 på grunn av rimfrost. Til og med “køllevaskebøtte” hadde et tynt lag med is. I henhold til Tom Rune hadde det vært -5 grader på morgenkvisten.

Den første starten ble til og med litt utsatt, slik at alle startet ca. 20 minutter senere enn det de hadde bestilt.På grunn av rimfrosten, spesielt på hull 3, ble også spillerekkefølgen på hullene litt endret (1-2-6-7-8-9-3-4-5), for å gi frosten en sjanse til å slippe taket ettersom solen nådde frem. For sol var det, fra skyfri himmel i hele dag.

Det var fine forhold, kanskje med et lite minus for at greenene på hull 3 og 4 fremdeles var litt frosne selv på ettermiddagen – men slik er det nå engang ofte i oktober.

I solen var det behagelig spilletemperatur, og den nådde vel kanskje et tosifret nivå.Dette var siste dagen i år at kafeen var åpen, så vi sa takk for i år til Kari i kafeen, som kunne by på nystekte vafler, men ikke mye annet.

De fleste andre banene i Oslo-området vil være stengt fra og med i morgen, men tradisjonen tro holder Krokhol åpent så lenge det er botanisk forsvarlig. Det skal bli mildere i midten av uken (med regn) og deretter kaldere igjen. Vi krysser fingrene og håper på i hvert fall én golfhelg til.

Innhold
Klubben