Bedre deltakelse i denne ukens seniorcup

29. juni 2021 – I forrige uke klaget vi (høyst berettiget) på dårlig deltakelse i seniorcupen.

I dag var det bedre, selv om nivået er langt under fjorårets, da seniorene enkelte ganger utfordret mandagscupen med hensyn til antall deltakere. Fasit i dag var 15 (A: 2, B: 8, C: 5), hvilket får oss igjen til å undres over seniorcupens klasseinndeling. Så langt i år er deltakelsen i A-klassen i gjennomsnitt under 2, i B-klassen rundt 7, og i C-klassen rundt 6. Men, men, dette er opp til Seniorgruppen.

Dagens beste runde

ble levert av ingen ringere enn (jøje meg) Sander Lund. Spøk til side, så er det på høy tid for litt fremgang for Sander. Han vant B-klassen med en score på -1. Ikke bare seier, men en klar én, for marginen til

Yngve Andersen på andreplass var hele 3 slag bak. Bjørn Hallme (som tydelig trives med å ha blitt forfremmet til B-klassen) hadde samme score, men ble dømt etter på handicap.C-klassen ble vunnet av Jens Kristian Tofteberg på +2. Bengt Tullander var to slag bak på andreplass, mens Eivor Arntsen tok tredjeplassen på +9.

I A-klassen var det to deltakere, og begge fikk samme score (+3). Øivind Nordanger tok seieren på handicap foran Egil Sørset.

Orders of Merit

Siden deltakelsen er så liten, og oppsettet av Order of Merit i stor grad er basert på minst 10 deltakere i hver klasse, blir det nesten litt meningsløst å kommentere dette.

Øivind Nordanger har deltatt i fem seniorcup-turneringer i år. Han har vunnet fire og blitt nummer to i én. Han leder derfor med 36 poeng på Olaf Thomassen, som er den eneste andre som har deltatt i A-klassen i mer enn én turnering.I B-klassen har deltakelsen vært litt bedre. Sander Lund, hvis forbedring kan illustreres med hans plasseringer i seniorcupen i år, nemlig nr. 5-4-3-2-1. Det gjør at han leder OoM-B. Asbjørn Solevåg, Yngve Andersen og Trond Bjerke er imidlertid ikke langt bak.

Nå som Bjørn Hallme har rykket opp, står det i C-klassen i hovedsak mellom Per Haakonsen og Bengt Tullander.

Det var ingen birdier på dagens turnering.

Seniortreff

Seniorcupen tar også sommerpause. I stedet blir det seniortreff. Konseptet er det samme, men det er (om mulig) enda mer sosialt.

Det er ikke nødvendig med påmelding, og det er ingen startavgift. Turneringene er åpne for alle som har fylt eller fyller 50 år i år.

Innhold
Klubben