Bedre og bedre

Krokhol 27. juni 2015. Når vi trodde at det ikke kunne bli bedre, så viste det seg at det kunne det. Det var en strålende dag, med sol fra en etterhvert skyfri himmel.Greenene er kjempebra, og det ble målt 8,5 på stimpen før lunsj, så nå lurer banekomiteen på om det er noen vits å gjøre dem raskere. Det er nå meget få synlige skader på greenene, med unntak av hull 3, som faktisk ruller bra selv om den ikke ser så pen ut på nært hold, og hull 4, der nedre del er delvis avstengt med områder under duk.

Likevel er greenene fremdeles mottakellige og ikke alt for harde – så HUSK Å REPARERE NEDSLAGSMERKER!Det vannes for øvrig ufortrødent over hele banen, og ikke bare om natten, så det kan hende du finner noen våte områder selv om det ikke har regnet. Og dessuten gjødsles det for å bedre veksten ytterligere.

Fairwayene er tette og fine de fleste steder, selv om det nye gresset på områdene der det var isbrann i vinter, og som har en annen farge en resten, fremdeles trenger litt tid på seg før the er helt som det skal være.Roughen er lang og seig nok til å straffe, men det burde gå greit å finne ballen sin de fleste steder.

Noen av utslagsstedene begynner å bli slitt. Vi får håpe at klossene blir flyttet litt oftere og mer planmessig fremover.

Hvis du vil ha virkelig gode og nesten ubrukte utslagssteder, så kan du jo velge hvitt utslag og spille D-løypa. Da får du også en litt annen opplevelse av Krokhol, og kanskje en og annen overraskelse. Verdt et forsøk nå som banen er så fin.

Innhold
Klubben