Bjørns minneturnering 2009

Strålende sol og akkurat nok vind til å gjøre det behagelig satte en flott ramme for Bjørns minneturnering lørdag 27. juni. Det var hele 27 par som fullførte, og etter vår hoderegning betyr det at det var 54 påmeldte, noe som burde resultere i over 5000 kroner til kreftsaken.

I tillegg fikk vi opplyst av Jens Kristian at styret har bevilget ytterligere 4000 kroner til samme sak på vegne av alle klubbens medlemmer. Det er ikke verst det, Krokhol-folk.

Foto Jon Kittilsen 057Så over til det sportslige – vinnere ble Morten Olstad og Siri Tendal som knep seg foran Lise Brekka og Per Frode Haugen på lavere handicap. Begge hadde 49 poeng. Vi har ikke deltatt i twosome scramble før, og har derfor ikke noe sammenligningsgrunnlag, men vi har mistanke om at resultatene var jevnt over bra. Blant annet holdt 39 poeng bare til 19. plass.

Resultatene finner dere her.

Foto Jon Kittilsen 016Etter turneringen ble vi servert kaffe og vafler av Bjørn Skoftebys familie som en takk for hvor fint Bjørn hadde hatt det på Krokhol. Før premieutdelingen var det taler av Jens Kristian Tofteberg på vegne av styret, som blant annet kunne opplyse om den ovennevnte ekstrabevilgningen på 4000 kroner på vegne av alle klubbens medlemmer. Vi fikk også en fin tale av Bjørns far, Magnar Skofteby.

Vær oppmerksom på at denne artikkelen kommer til å bli oppdatert med bilder etterhvert som de forskjellige bidragsyterne sender dem inn.

Bildegalleri 3

Vi takker Trond Torgersen for enda flere fine bilder

Bildegalleri 2

Takk til Lise Brekka for disse fine bildene.

Bildegalleri 1

Redaksjonen bidro med disse

På Krokhol golfbane lørdag 27. juni

Shotgunstart kl. 09.00

Lagkonkurranse Texas Scramble med 2-mannslag

Krokhol Golfklubb ønsker denne dagen å avholde en sosial veledighetsturnering hvor overskuddet går uavkortet til Den norske Kreftforening. Turneringen er til minne om vår gode venn og Krokhol-medlem Bjørn Skofteby som døde av kreft den 29. januar i en alder av 40 år.

Vi ønsker å avholde en turnering for klubbens medlemmer hvor hele overskuddet blir gitt til kreftforskningen, noe familien til Bjørn setter umåtelig stor pris på.

  • Krokhol Golfklubb bidrar med økonomisk støtte til arrangementet.
  • Krokhol golfbane v/ Tom Rune Larsen bidrar med servering etter turneringen.
  • Proshop v/ Thomas Hansen bidrar med støtte til premier.
  • Bjørns familie bidrar med støtte til premier.

Det vil bli servering av kaffe og vafler med tilbehør etter turneringen.
Vi oppfordrer alle medlemmer på Krokhol til å støtte opp om dette arrangementet og bidra til at vi får en turnering med mange deltagere og en hyggelig ramme rundt denne dagen.

Startkontingenten er satt til Kr. 100,-

Hvis du ikke synes at startkontingenten på 100 kroner gir et stort nok bidrag til kreftsaken, eller ikke har andledning til å spille, så kan du sende penger til Krokhol golfklubbs konto nr. 7114 05 43939 og merke betalingen “Bjørns minneturnering”.

Bjørns foreldre og søsken vil være tilstede denne dagen både som spillere og tilskuere på banen. Påmelding i golfbox eller på liste i klubbhuset innen 24. Juni kl. 18.00.

Med hilsen Turneringskomiteen

Innhold
Klubben