Nordea Pairs 2009

Spilleværet (bare en kort regnskur) og spillehumøret var på topp da 17 2-mannslag møtte til dyst i den årlige Nordea Pairs-turneringen. Banen begynner nå å bli i riktig god stand, og greenen på hull 3 var åpnet for anledningen (selv om det bare var 2 kvm med gress).

Det førststartende laget med Hilde Gundersen og Jon Kittilsen ledet lenge i klubbhuset etter å ha kommet inn med 40 poeng. Dette holdt i forhold til Stine Torgersen og Siri Tendal som kom i mål et par baller senere. 39 poeng var ett for lite. Senere på dagen kom Sten Arne Skulbru og Elin Bjørnhaug inn på samme poengsum, men havnet bak på høyere handicap. Men til slutt viste det seg at ingen kunne hamle opp med radarparet Helge Rivedal og Trond Syversen (som vant for to år siden og da kom høyt opp på resultatlisten i landsfinalen). Grunnlaget for seieren ble nok lagt på hull 11 og 12, der poengsummene tyder på at henholdsvis Trond og Helge fikk birdie.
Fjorårsvinnerne Per Frode Haugen og Jan Røisi måtte i år ta til takke med 5. plassen.

Resultater

Utstyret må være i orden.

Hjertesukk.

Denne korrespondenten fikk ikke med seg premieutdelingen, da det tok evigheter for den siste ballen å gjøre seg ferdig. Ikke så rart kanskje, siden den besto av 6 spillere. En liten forbedring over i fjor, da det gikk en 6-ball først i feltet, og derfor heftet også alle de andre. Det må kunne gå an å finne en ordning som unngår dette, enten ved å sende ut en nøytral markør eller sende den odde 2-ballen ut alene og stole på dem. Eller noe annet.

Innhold
Klubben