CC-SL… BB-SLØ…

Mandagscupen

I tilfelle du ikke leste artikkelen om Vårsleppen:

Da terminlisten ble satt opp, ble det gjort på grunnlag av en like tidlig start som i fjor. I februar var det selvfølgelig ingen som visste hvor lang og hard vinteren skulle bli. Den første mandagscupen ble derfor berammet til 30. april. Fint om det kunne vært mulig, men det ble det altså ikke.

Dernest hadde turningskomiteen bestemt at vi i mandagscupen skulle spille noen turneringer fra andre utslagssteder enn det vi er vant til. En av disse turneringene var den som skal spille si morgen, der det var meningen at de som vanligvis spiller fra gul tee, måtte spille fra hvit, og de som vanligvis spiller fra rød tee, måtte spille fra gult.

En god idé synes vi, men turneringskomiteen har kommet til at det ikke er riktig å gjøre dette i årets aller første mandagsturneringer – og det kan vi saktens skjønne. Turneringsoppsettene er derfor blitt endret, slik at alle spiller fra sine vante utslagssteder og med sine vante mottatte slag i morgen. Med andre ord “CC-SL…” eller “BB-SLØ…”. Alternativer utslagssteder kommer isteden senere i sesongen.

Vel møtt i morgen! Det er 21 påmeldte og alle skal allerede ha fått beskjed om hvor de befinner seg på startlisten.

Etteranmelding er sikkert mulig. Kontakt turneringslederen (se Golfbox).

Innhold
Klubben