Corvid 19 og turneringer.

23. april 2021 – Vi har fått noen avklaringer når det gjelder turneringsspill fra Turneringskomiteen.

Turneringskomiteen har hele tiden vært opptatt av at Krokhol skal arrangere turneringer raskest mulig efter baneåpning. På det grunnlaget er det blitt offentliggjort noen turneringer med tidlig start dato på golf box. Bl.a. Vårsleppen og Seniorcup.

Imidlertid har det blitt nasjonalt bestemt at det i Nordre Follo kommune er tiltaksnivå 5 B, foreløpig frem til 9/5, det vil si at man har lempet noe på tiltakene fra 5 A.

Turneringskomiteen har lest og tolket forskriftenes paragrafer 13 og 17 for å finne ut hva vi kunne finne på. Vi har spurt golfforbundet om råd og fikk det klare svaret at «På tiltaksnivå B er det ikke lov å arrangere turneringer» punktum, finale.

Dette forholder vi oss til, og konkluderer med at et ikke blir turneringer på Krokhol, dersom ikke noe annet skjer, før 9/5.

Turneringskomiteen.

Bildene er fra den første mandagscupturneringen i fjor, som gikk 4. mai.

Dette betyr altså at Vårsleppen blir utsatt inntil videre. Det er vel den eneste turneringen med påmeldinger. Foreløpig vet vi ikke om påmeldingene vil bli flyttet til ny dato, eller om de interesserte må melde seg på nytt. Dette får de aktuelle beskjed om senere.

Resten av det som foreløpig er lagt ut i Golfbox kan du altså se bort fra inntil videre.