Damedag i seniorcupen

25. august – En litt forsinket reportasje fra gårsdagens Seniorcup.

Det er fortsatt litt dårlig oppslutning om seniorcupen, for det var bare 11 deltakere (A: 1, B: 5, C: 5). Det har også vært dårlig med dame-deltakelse i det siste, men i går var det damene som dominerte.I hvert fall i C-klassen. Der ble det dobbeltseier tilEivor Arntsen, som vant på +1, og Ragnhild Lied Johansen, som var slaget dårligere på andreplass.

Det var dårlig med damer i de andre klassene, men gode resultater ble det likevel.Yngve Andersen tok seieren i B-klassen med -2. Han er jevn den gode Yngve. Sander Lund ble nummer to, tre slag bak.Dagens beste brutto-runde ble levert av Arve Bjerke, som vant A-klassen (der han var eneste deltaker) på 42 slag (-2 netto).

Orders of Merit

Etter at Øivind Nordanger har ledet A-klassen fra starten av med klar margin, begynner det plutselig å bli litt interessant etter at Arve Bjerke har tatt tre seire og en andreplass i de siste fire turneringene. Nå er det bare fire poeng som teller. Siden det er så få deltakere i A-klassen (5 stykker har deltatt i år ), gjelder det å stille opp.I B-klassen har noe av det samme skjedd. Yngve Andersen har tatt tre seire på rad, og puster nå Sander Lund i nakken. Det skiller bare ett poeng. Asbjørn Solevåg har sakket litt akterut.Per Haakonsen deltok ikke i går, men hans ledelse i C-klassen virker umulig å slå. Han har faktisk en andreplass i gjennomsnitt (81 poeng på 8 turneringer). Ca. 25 poeng bak Per er det et kobbel som ligger veldig tett: Bengt Tullander, Jan Berg Jansen og Arve Hansen.

Innhold
Klubben