Dugnad i strålende vær

Det ble en fin dugnad 2020

– selv uten lapskaus eller jegergryte (vi fikk imidlertid pølser og kaffe). Været var strålende, men det hadde vært kuldegrader i natt og på hull 4 var det fremdeles tegn til tæle i bakken.

Om det var med hensikt vites ikke, men mange av deltakerne kom litt etter hvert, og det gjorde det jo lettere å holde avstand. Imidlertid gjorde det at det ble vanskelig å telle hvor mange som faktisk deltok. På forespørsel anslo banekomiteformannen at det var et tjuetalls (med spørsmålstegn).Alle bunkrene fikk påfyll av sand og ble rakt. Det ble rakt langs kantene av spillefeltet der det hadde samlet seg mye tett gress etter trimming med trådklipper. Og ikke minst ble det kjørt vekk hauger med småtrær og kvist.

Dessuten ble banen gjort klar for åpning. Det ble satt ut teeklosser og merkestaker, og ikke minst rakk banemannskapet å lage nye hull på alle greenene.Foreløpig er ikke banen handicaptellende, for hullboksene står ovenfor hullet slik at ingen er nødt til å berøre det eller stangen. Vi regner imidlertid med at i løpet av et par dager vil hullene bli gjort grunnere, slik at banen igjen blir handicaptellende.

Mange av deltakerne benyttet anledningen til å spille årets første runde (eller bare noen hull). Banen er i god stand etter årstiden, men vi trenger varmegrader om natten, slik at det blir mer fart i gressveksten. Greener og utslagssteder er klippet, men inntil gressveksten blir bedre, vil nok greenene forbli litt lodne, og derfor trege. De var imidlertid jevne og fine.

Innhold
Klubben