Dugnaden 2023 gjennomført

22. april 2023

Strålende vær for årets dugnad. Vi telte ikke, men det var vel drøye 20 fremmøtte. Men det kunne gått veldig galt, for vi hadde jo kunngjort på forsiden at den skulle avholdes 25. april.

Kun én person har kommentert dette, og det er den alltid oppmerksomme Petter Tomren. De som eventuelt hadde planlagt å komme den 25., har hermed fått beskjed om at det ikke er nødvendig.

Banen er ikke veldig grønn, for å si det sånn, og dugnadsgjengen har gjort en så god jobb med å rydde etter seg gjennom vinteren, at det var egentlig ikke så mye å gjøre.

Det viste seg at det var akkurat passe mange fremmøtte for oppgavene som skulle gjøres
Vi fikk en grundig briefing av dugnadsgeneralen, Egil Sørset, og ble delt inn i tre grupper ledsaget av hver sin arbeidsbil kjørt av en fra banekomiteen
Bunkrene ble spadd og raket
Det ble rakt og ryddet på teestedene
Det ble ryddet og kjørt bort kvist og kvast, her en granbarhytte på fire hjul.
De fleste var ferdig med sine oppgaver på rundt to timer, og gikk da tilbake til klubbhuset hvor Kari serverte pølser og vafler (uten rømme). Kaffe og iste fikk vi også.

Og etterpå var det ganske mange som tok seg en hel eller delvis runde.

Ellers er det mye å formidle om banen etter vårens første besøk for redaksjonens del, men det tar vi litt etter litt i hver sin artikkel.

Innhold
Klubben